napja 
 

Mindent a kertbe! (Szépség - Lakás)
Mindent a kertbe!

Hatalmas virágzó tulipánkert fogadja a virágok szerelmeseit március 22-24. között a Papp László Sportarénában. A kertépítés, berendezés, kerti burkolatok, bútorok, árnyékolás- és öntözéstechnikai megoldások széles választékát találhatjuk meg a rendezvényen. A szervezők megmutatják a legújabb kerti trendeket, a kültéri bútoroktól vagy az idei tájépítészeti divatig.

A kertnek ma már része az,  ahol sütögetni lehet. A grillek, kerti konyhák, medencék, szerszámok, egyéb felszerelések gyártása pedig külön iparágat alkot. Akármilyen pici egy terasz vagy egy erkély, buja oázissá lehet varázsolni. Mindez persze egy szobában is megvalósítható, csak ügyesen kell kiválasztani a virágokat. Lehet, hogy a kert végre beköltözik a lakásba? 

 A tulipánrajongóknak ezen a hétvégén a Holland Tulipán Bemutató pompázatos szín- és illatorgiát ígér, 5000 virágzó tulipánnal, közel 300 négyzetméteren.

A kiállítás megszokott társrendezvénye, a Greenexpo ezúttal is integráltan, a Gardenexpo szerves részeként mutatja be a zöld mindennapokhoz szükséges újdonságokat, termékeket, energiatakarékossági tippeket, és az ehhez kapcsolódó pénzügyi megoldásokat.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat