napja 
 

Debreceni Csokoládé Napok (Gasztronómia - Evés)
2013. március 16. - március 17. Kölcsey Központ
Debreceni Csokoládé Napok

A csokoládéban annyi minden ölthet testet: a boldogság, a szenvedély, a titok, a nosztalgia, a csábítás, és egy csipetnyi vétek. A csoki egy magasabb szintű élvezet, az elérhető luxus, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia. Ideje más szemmel néznünk erre a nagy múltra visszatekintő, minden érzékszervünket "megérintő" csemegére.

Az I. Debreceni Csokoládé Napok ezt a különleges világot mutatja be a magyar csokoládégyártók és a kézművesek segítségével. Ahol a csoki nem csak az ízével, hanem a "hangulatával" is csábít, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít, ahol az ízek, az álmok testet öltenek. A Csokoládé Napok nem csak vásár, hanem egy interaktív gasztrokulturális családi program. A nagyérdemű több mint száz féle csokoládé, édesség és sütemény közül vásárolhat, kóstolhat. Lesz itt: helyben sütött csokicseppes francia kenyérke, kecskesajtos-, borsos-, levendulás bonbon, pálinkás drazsé, csokoládé szalámi és táblás csokik a világ legtávolabbi csücskéből. 

Belépődíj:
Diák- és nyugdíjas belépő: 1.200.- Ft,
Felnőtt belépő: 1.500.- Ft,
Családi belépő (2 felnőtt + 2 gyerek, vagy 3 felnőtt + 1 gyerek részére): 4.000.- Ft
3 éves kor alatt a belépés ingyenes! A 3 évesnél idősebb óvodás gyerekek 1.200.- Ft-os jeggyel vehetnek részt a rendezvényen. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat