napja 
 

Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera a Nickelodeon buliján (Programajánlók - Muzsika)
Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera a Nickelodeon buliján

A 33 éves mesecsatorna óriási partira készül! Johnny Depp Will Smithszel mérkőzik meg, mialatt Justin Bieber és Katy Perry a rá ömlött zöld trutyiból próbál kikászálódni: a vérkomoly Oscar-gálát követően minden évben a Kids’ Choice Awards lazulós díjátadóján olyan világsztárok engedik ki a gőzt, mint Taylor Lautner, Scarlett Johansson, vagy éppen Justin Timberlake. Idén pedig a talp alá valót a pop császárai, Ke$ha, Pitbull és Christina Aguilera szolgáltatják majd.

 A Kids’ Choice Awards minden évben az egyik legszórakoztatóbb díjátadó, egyszerűen imádom! Alig várom már, hogy a színpadra állhassak, és együtt zúzzunk végig egy felejthetetlen estét!” – mondta el Ke$ha, aki élőben lép fel a március 23-án megrendezett eseményen. Az énekesnő 2010-ben robbant be a köztudatba, amikor Animal című debütáló albuma mindent elsöprő sikert aratott, ráadásul a Billboard magazin a 100 legvonzóbb művésznő közé válogatta, „TiK ToK” című számát pedig az újság az év legdögösebb zenéjének kiáltotta ki. A sztár sikere tagadhatatlan, csak úgy, mint a Grammy-díjas Christina Aguileráé, aki a népszerű rapperrel, Pitbullal fog duettezni a rendezvényen. Olyan slágerek tették világszerte ismertté Ke$hát az elmúlt években, mint a „Your Love Is My Drug”, a „We R Who We R”, vagy éppen a még frissnek és ropogósnak számító „Die Young”, amelyek a magyar rádiók kínálatában is patinás helyet foglaltak el maguknak. Ke$ha emberközeli díva, a popzene új ikonjává vált híresség nemrég jelentette meg könyvét, persze sikerért Pitbullnak sem kell a szomszédba mennie, akit a legtöbben a „Don’t Stop The Party” miatt ismernek.

Hogy Ke$ha, Aguilera, vagy éppen Pitbull részesül abban a megtiszteltetésben, hogy neonzöld masszában fürödve botorkáljon le a színpadról? A magyar Nickelodeon által március 27-én, 19 órától vetített 26. Kids’ Choice Awardson kiderül, otthon hagyja-e vérvörös páncélját a Vasember, Robert Downey Jr. és hogy Jennifer Lawrence itt is az élet Napos oldalán sütkérezik-e majd.

 

Annyi azonban biztos, hogy a világszerte több mint 350 háztartásban, 25 nyelven közvetített gigabuliban a legdögösebb filmek, sorozatok és zeneszámok hősei és hősnői néznek farkasszemet olyan, a mozgás fontosságát hirdető sportemberekkel, mint Michael Phelps… miközben Adam Sandler és Ben Stiller egymás poénjain röhögcsél majd valamelyik sarokban.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat