napja 
 

Punnany Massif és Kaukázus az Alfa Fesztiválon (Programajánlók - Muzsika)
Várpalota, július 18 - 20.
Punnany Massif és Kaukázus az Alfa Fesztiválon

Újabb nevekkel bővült az Alfa Fesztiválon fellépők névsora. Az eddigi zenekarokhoz csatlakozott, és július 18. és 20. között a várpalotai Cseri Parkerdőben biztosan fellép a Punnany Massif, az újjáalakult Kaukázus, az Ossian és a Moby Dick. A rendkívül olcsó bérleteket már meg lehet vásárolni.

 Két hazai nagyágyú, a jelen kor egyik sikerzenekara, a Punnany Massif, illetve a 3 év után újjáalakuló Kaukázus is csatlakozott a várpalotai Alfa Fesztivál eddig bejelentett fellépőihez. Szintén új zenekar a névsorban a Firkin, az Ossian, a Procestura és a Moby Dick. A fesztivál kizárólag a hazai könnyűzenei élet népszerű együtteseit, előadóit vonultatja fel, így a nagyszínpadon és a két fedett sátorban fellép Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna & the Barbies, a Carbonfools, a Lord, a Kalapács, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground és az Auróra is.  

Várpalotán, a Cseri Parkerdőben egy év kihagyás után lesz újra könnyűzenei fesztivál. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. nem csak a 80 koncert jelenti a kikapcsolódást, hanem egyéb szabadidős programokat is kínálnak a szervezők.

Az Alfa Fesztivál a lehető legbarátságosabb árakkal várja a látogatókat. A napijegy - ami kizárólag a helyszínen kapható majd - 2499 forintba kerül. A háromnapos bérlet ára elővételben 5990, helyszínen 6900 forint lesz. A bérletek árusítása megkezdődött a Ticketportál rendszerében.

 További információk: http://alfafesztival.hu/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat