napja 
 

Bref ? Mindig tiszta és friss WC (Szépség - Lakás)
Bref ? Mindig tiszta és friss WC

A WC tisztítása soha nem tartozott a legkedveltebb házimunkák közé – főleg, ha makacs rozsdafoltokkal és vízkővel is meg kell küzdeni. Szerencsére a reménytelennek tűnő helyzetekben is kéznél a segítség: az új Bref 6x Effect Power Gel három változata képes megküzdeni a nehéz feladattal. Mindhárom változat hat kritikus problémával küzd meg hatékonyan: eltüntetik a szennyeződéseket, megtisztítják a víz alatti felületeket is, ragyogóvá, friss illatúvá és higiénikussá teszik a vécékagylót. Két tisztítás között pedig frissen tartja az új Bref Power Aktiv eukaliptusz illatú WC frissítő. 

Bármire is legyen szükség ahhoz, hogy a WC ragyogjon, az új Bref 6x Effect Power Gel termékcsalád hatékony megoldást kínál – és a vécékagyló olyan lesz, mintha új lenne:

  • A Bref 6x Effect Power Gel Hatféle hatással vízkő ellen – a leghatékonyabban képes megszabadítani a WC-t a makacs vízkőlerakódásoktól, így a vécékagyló víz alatti és feletti felületei egyaránt higiénikusak és tiszták lesznek. Ezen túl fertőtlenít, rozsdaoldó és friss illatával kellemesebbé teszi a tisztítást.
  • A Bref 6x Effect Power Gel Hatféle hatással rozsdafoltok és elszíneződések ellen – a WC-t elcsúfító rozsdafoltok és más szennyeződések eltávolításának szakértője, amely egyúttal a vízkővel is megbirkózik, és fertőtlenítve tisztítja a felületet, akár a mindennapi takarítás során is.
  • A Bref Power Gel 6x Effect Hatféle hatással total protection megakadályozza, hogy a szennyeződések lerakódjanak a vécécsésze belsején – így csökkenti a vízkövesedést és koszfoltok kialakulását, amelyek a baktériumok táptalajául szolgálhatnak. Ez a teljes körű védelmet nyújtó, polimereket tartalmazó folyékony gél védőpajzsot képez a vécékagyló felületén.

A vécékagylóba akasztható Bref Power Aktiv WC-frissítő új illattal jelentkezik: az eukaliptusz variáns klórtartalma mellett higiénikus tisztaságot nyújt. Felületaktív hatóanyag tartalmának köszönhetően biztosítja a higiénikus tisztaságot és a habképződést, a benne lévő parfüm pedig kellemesen intenzív illatot áraszt minden öblítés alkalmával és visszafogottabbat az öblítések között is.

Az új Bref 6x Effect Power Gel mindhárom változata és az új Bref Power Aktiv eukaliptusz WC frissítő már kapható a boltokban.

Bref Power Gel 6x Effect Vízkő ellen 750 ml, ajánlott fogyasztói ár: 699,- Ft

Bref Power Gel 6x Effect Rozsdafoltok és elszíneződések ellen 750 ml, ajánlott fogyasztói ár: 699,- Ft

Bref Power Gel 6x Effect Total Protection 750 ml, ajánlott fogyasztói ár: 699,- Ft

Bref Power Aktiv eucaliptus WC frissítő 50 g, ajánlott fogyasztói ár: 539,- Ft

Bref Power Aktiv eucaliptus WC frissítő 2x50g ajánlott fogyasztói ár: 829,- Ft 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat