napja 
 

Az erős, egészséges fogakért a Vademecumtól (Egészség - Egészség)
Az erős, egészséges fogakért a Vademecumtól

A Henkel egyik legjelentősebb szájápolási márkájának, a Vademecumnak legújabb innovációja – a Vademecum ProVitamin – a vitaminos formulának köszönhetően magas minőségű és hatékony védelmet nyújt az egészséges szájért és gyönyörű mosolyért!

A vitaminok a fogínyen keresztül szívódnak fel. A fogíny lágy szövetének köszönhetően a vitaminok könnyebben eljutnak felhasználási helyükre. Mivel a vitaminok fogmosás közben a habzó formulából kerülnek be a fogínybe, így közvetlenül ott hatnak, ahol szükség van rájuk.

 A Vademecum ProVitamin: az alapvető vitaminokat közvetlenül a fogínybe juttatja, az egészséges szájért és a gyönyörű mosolyért! A Vademecum laboratóriumai által kifejlesztett, magas teljesítményű fogkrémek egyedülálló ProVitamin komplexet tartalmaznak, amelyek nemcsak védenek a fogszuvasodás ellen, hanem táplálják a fogínyt, erősebbé és egészségesebbé téve a fogakat, a tökéletesen magabiztos mosolyért. A ProVitamin a fogak és a fogíny egészségéhez szükséges alapvető vitaminokat biztosítja, az egészséges szájért és a gyönyörű fogakért! Az egyedülálló ProVitamin nemcsak véd a fogszuvasodás ellen, hanem elősegíti a fogíny természetes regenerálódását is.

 Az új, magas minőségű Vademecum ProVitamin két változatban kapható:

  • Vademecum ProVitamin Sensitive: hatékony védelem a fogérzékenység ellen.
  • Vademecum ProVitamin Complete: 360°-os védelem az egészséges fogakért és fogínyérVademecum ProVitamin Sensitive 75 ml, ajánlott fogyasztói ára: 499 F
  • Vademecum ProVitamin Complete 75 ml, ajánlott fogyasztói ára: 499  
  • A Henkel népszerű Vademecum szájápolási márkájának legújabb innovációja, a Vademecum ProVitamin 2013 februárjától kapható a boltokban. A fogkrémek és szájápolási termékek széles választékát kínálva a Vademecum Laboratóriumainak szakértői egyesítették a tudományt a természettel és megalkották azokat a magas minőségű termékeket, melyek megfelelnek a vásárlói igényeknek és az áruk is kedvező. Még egy ok arra, hogy mosolyogjon és megmutassa egészséges fogait!

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat