napja 
 

este a Gyertyafény Expressz exkluzív vacsoravonatán is torkoskodhatunk (Gasztronómia - Evés)
este a Gyertyafény Expressz exkluzív vacsoravonatán is torkoskodhatunk

Torkos csütörtök a  Gyertyafény Expressz exkluzív vacsoravonatán 

Torkos vacsoravonat, melyről nem tud lemaradni… hiszen Torkos Csütörtökön a Gyertyafény Expressz luxusszerelvénye a vacsora teljes időtartama alatt Budapest-Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik.

Az idén 20 éves születésnapját ünneplő MÁV Nosztalgia Kft. egyre népszerűbb vacsoravonata idén is várja a torkoskodni vágyókat. 2013. január 31-én, azaz Torkos Csütörtök napján a MÁV Nosztalgia Kft. is örömmel csatlakozott a Magyar Turizmus Rt. felhívásához, így Gyertyafény Expressz nevű vacsoravonatán az elfogyasztott étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosít. Ezen az estén 21.00 órától fél áron kínálnak kétórás gasztronómiai élményt és kellemes kikapcsolódást. A Farsangi Torkos Csütörtöki Gyertyafény Expressz vendégeit a Nyugati pályaudvar patinás hangulatú Királyi várótermében welcome pezsgővel és a 2013-as új úti célok bemutatásával várják, 45 perccel a vacsora kezdete előtt. A Budapest-Nyugati pályaudvar 9. vágányán állomásozó vacsoravonatán torkoskodók részesei lehetnek egy felejthetetlen gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a három menü gazdag választéka. A vacsoravonat vendégei a kitűnő ételek mellé prémiumkategóriás pezsgőket és borokat kóstolhatnak.Az este a Királyi Váróban 20.00 órakor pezsgős fogadással kezdődik, ahová Torkos Csütörtök alkalmából hazai művészek, népszerű énekesek – Gergely Róbert, Tabáni István, Vincze Lilla – is tiszteletüket teszik, akik közül többen már korábban is szórakoztatták vacsoravonat közönségét.

Kedvezményes részvételi jegyek 4 fős asztalnál 5000 Ft/fő áron váltható. 2 fős asztal foglalása esetén felárat számítanak fel, mely 1500 Ft /fő.  A Farsangi Torkos csütörtöki Gyertyafény Expresszre jegyek a készlet erejéig kizárólag elővételben válthatók. A programra SZÉP kártyát is elfogadnak.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat