napja 
 

Kate Winslet titkos esküvője (Sztárok - Hírek)
Kate Winslet titkos esküvője

Titokban és csendben, minden csinnadratta nélkül ment férjhez Kate Winslet vőlegényéhez, Ned Rocknrollhoz, a Virgin milliárdos Richard Branson unokaöccséhez. Az esküvő annyira titkos volt, hogy még a pár szülei se tudtak róla. „Megerősíthetem, hogy Kate Winslet és Ned Rocknroll decemberben egy magán ceremónia során házasságot kötöttek” – csupán ennyit közölt szóvivőjük az amerikai People magazinnal. A 37 éves sztár és 34 éves vőlegénye nyáron jegyezték el egymást. Mindketten a szűk családi és baráti körükből hívtak csak vendégeket. Ott voltak természetesen a színésznő gyerekei, Joe (8) és Mia (11), akik első, ill. második férjétől Sam Mendes rendezőtőtől és Jim Threapleton rendezőasszisztenstől születtek. Nem hiányozhatott az esküvőről Titanic-beli partnere, Leonardo DiCaprio sem.

A brit The Sun szerint a vőlegény a ceremónián gyémánttal ékesített platinagyűrűt húzott a menyasszony kezére, amit külön erre az alkalomra csináltattak, amikor Hongkongban jártak. A szertartásra a New York állambéli Catskill Mountainsban, egy csűrben került sor, a romantikus dekorációt lampionok és lekvárosüvegekbe dugott vágott virágok jelentették.

Kate és Ned 2011 ősze óta vannak együtt. A férfi egy éve vált el egy gazdag örökösnőtől, Eliza Pearsontől (23). Az Oscar-díjas színésznőnek ez a harmadik házassága, de reméli, hogy egyben az utolsó is. Már a bébit is tervezgetik, egy bennfentes barát szerint „Nednek nagy örömet okoz a próbálkozás”.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat