napja 
 

Karácsonykor is könnyű, lebegő haj (Szépség - Kozmetika)
Karácsonykor is könnyű, lebegő haj

Pillekönnyű és csodásan lebegő vagy erős és mélyen táplált haj? A Pantene fejlett technológiájának köszönhetően a modern nőnek nem kell többé választania. A márka szakértői megalkották az új Pantene Aqua Lightot, mely táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt és így a haj egészségesnek, pehelykönnyűnek és lebegőnek tűnik majd egész nap.

Korunk modern női értékelik az egyszerű és egyenes, ugyanakkor hatékony és hosszú távú megoldásokat, Áldozatok nélküli hosszan tartó termékekre vágynak, ami jól illeszthető rohanó mindennapjaikba. Célok sokaságát akarják elérni. És mit vár a mai modern nő a hajápolási termékektől? Nem titok, hogy az egészséges haj a megfelelő táplálásban rejlik.  Az új Pantene termékek titka egy hihetetlenül könnyű formula megalkotásában és a forradalmian új technológiai megoldásokban rejlik:

1 .lépés:Pantene Aqua Light sampon

Könnyed, szilikonmentes formula Clean-Rinse technológiával, mely eltávolítja a felesleges és nem kívánt formázók maradékát a hajból és könnyű, könnyűvé és tisztává varázsolja azt, hogy ezután jöhessen a tápláló kondicionálás.

2. lépés: táplálás Pantene Aqua Light balzsam

Egy könnyed formulának köszönhetően a balzsam kétszer olyan gyorsan kimosható mint bármely más Pantene balzsam. Mélyen táplál és könnyen kimosható, ezáltal nem hagy felesleges maradékot a hajon. Az eredmény pillekönnyű, lebegő haj. Egész nap!

3. lépés: erősítés Pantene Aqua Light 2 perces könnyű tápláló maszk

Még a gyenge vagy könnyen elnehezülő haj is imádni fogja az AquaLight tápláló maszkot. Ez a termék az intenzív tápláló összetevők ellenére sem nehezíti el a hajat és pillekönnyű és ugyanakkor erős hajat varázsol egész napon át. A maszk már két perces használat után is hat.

4.lépés: védelem Pantene Aqua Light pillekönnyű tápláló hajspray

Hajmosások közötti 2 lépcsős tápláló hajspray. Formáz és frissít. Az első (felső) réteg erősítő összetevőket tartalmaz, míg az alsó, ami panteont, ami azonnali selymességet kölcsönöz a hajnak. A hajspray-t nap közben is használhatjuk nedves vagy száraz hajra is. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat