napja 
 

Ünnepi díszbe öltözteti lelkünket Caramel (Programajánlók - Muzsika)
Ünnepi díszbe öltözteti lelkünket Caramel

Ünnepi díszbe öltözteti a lelkünket Caramel

Élete legnagyobb kihívása előtt áll Caramel. A népszerű énekes december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában szimfonikusokkal lép színpadra, 12 000 ember előtt! Az igazán különleges és ünnepi zenei élményt a Class FM jóvoltából jó pár szerencsés hallgató átélheti. A rádióban ezen a hétvégén minden órában elhangzik egy Caramel dal, aki elcsípi és telefonál, páros belépőt nyerhet a szuperkoncertre. Fődíjként pedig ráadásul valaki beleshet a koncert után a kulisszák mögé, ahol a magyar r’n’b királyával is találkozhat!

 

 

Több mint 300 négyzetméteres színpad, 40 tagú szimfonikus zenekar, 100-nál is több zenész, 150 fős technikai stáb és 12 000 férőhely. Grandiózus koncertre készül Caramel, aki december 7-én A Kodály filharmonikusokkal lép színpadra, hogy az adventi időszakban elvarázsolja közönségét. A Class FM jóvoltából most bárki részese lehet a varázslatnak, és egy valakinek még abban az életre szóló élményben is része lehet, hogy találkozhat az énekessel, aki már csak emiatt is nagyon várja a nagy napot.

 „Nagyon élvezem ezt a kihívást, hiszen egyrészről szeretek dolgozni, másrészről pedig ez egy olyan szakmai lehetőség, amellyel legnagyobb álmaim egyike fog valóra válni. Örülök, hogy egy Class FM hallgatónak is megmutathatjuk majd, mi zajlik ilyenkor a kulisszák mögött. Régi nagy vágyam volt egyébként, hogy egy ilyen ünnepi koncertet tarthassak, és ez alatt nem feltétlenül karácsonyi előadásra gondolok. Éppen az adventi szó fedi le leginkább ezt a hangulatot, mert úgy gondolom, hogy a karácsonyban a legszebb időszak az adventi várakozás, akészülődés. Amikor díszbe öltözteted a lelkedet és felkészülsz a pillanatra. Ez egy nagyon izgalmas időszak. A koncert arról fog szólni, hogy öltöztessük díszbe a lelkünket” – árulta el mosolyogva nagyszabású estjének hátteréről Caramel, aki nagyon örül annak, hogy egy egész hétvégét szentel dalainak kedvenc rádiója. A Class FM-en olyan slágerek csendülnek fel, mint a Szállok a dallal, A dal nem hagy el, amit Trokán Nórával énekelt, illetve utolsó lemezének slágere, a Vízió. 

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat