napja 
 

Három hete a slágerlista élén az új Mandoki Soulmates album (Programajánlók - Muzsika)
Három hete a slágerlista élén az új Mandoki Soulmates album

A Mandoki Soulmates legújabb albuma nemcsak itthon áll három hete a slágerlista élén, hanem nemzetközileg is szenzációs chart pozíciókat ért el!Ez a fantasztikus eredmény bizonyítja, hogy az üzenetük - az európai egység, béke és szabadság fontossága - széles körben rezonál a hallgatósággal. Az albumnak itthon és nemzetközi sikere kiemelkedő, komoly amerikai kritikusok az év albumának nevezték, és olyan kifejezésekkel illették, mint “Instant Classic”, nem is beszélve a német sajtóról, amely szintén kimagasló dicsértetekkel ünnepli.

Ismeritek a Mandoki feat: United Artists for Europe – Mother Europe című dalát? Varga Miklós klasszikusát, a Vén Európát gondolta újra Leslie Mandoki a "kinti pesti srác", mely nemcsak a zenei élményt gazdagítja, hanem erősíti az összetartozás érzését.Ez a dal az európai egységről, békéről és szabadságról szól, kiemelve a közös értékeket és a kulturális sokszínűséget, amely összeköti a kontinenst. "A zene az, ami összeköt, ami hidakat épít." Az üzenet egyszerű, de erőteljes: a zene és a művészet segítségével hozzunk létre egy harmonikusabb és békésebb szabad világot.

A Mandoki Soulmates mindig is a szabadság, béke és a józan ész mellett állt ki, és céljuk, hogy zenéjükkel hidakat építsenek különböző kultúrák és nemzetek között.Leslie feldolgozásában olyan kivételes és híres világsztárok szerepelnek, mint: Ian Anderson (Jethro Tull), Peter Maffay, Klaus Meine & Rudolf Schenker (Scorpions), Vicky Leandros, Nick Van Eede (Cutting Crew), Tony Carey, Heinz-Rudolf Kunze, Cassandra Steen, Münchener Freiheit továbbá Bobby Kimball (Toto), Chris Thompson (Manfred Mann), és John Helliwell (Supertramp). Ezek a legendás művészek hozzájárultak ahhoz, hogy a zenei élmény felejthetetlen legyen, és üzenetük még erőteljesebben jusson el a hallgatókhoz.

"A legendás előadók felerősítik a hangokat és megerősítik az üzenetet: Vigyázzunk saját magunkra, vigyázzunk egymásra legyen szó az európai egységről, békéről a zene egyetemes nyelvén keresztül. Most nagyon nagy szükség van a helyes döntésekre, mert a döntések kihatnak a szülők, nagyszülők, gyermekeink, testvéreink és barátaink életére, valamint az egész emberiség érdekeit kell szolgálják. A felelősség rajtunk van, mindannyiunkon!Nem győzőm ismételni: Vészterhes időkben, amikor a krízisek labirintusában elveszettnek tűnik az iránytű, a zene az, ami összeköt és nem az, ami szétválaszt. A Mandoki Soulmates célja, mindig is az volt, hogy hidakat építsünk, és olyan dalok szólaljanak meg ami összeköt, nem ami szétválaszt." - mondta Leslie.

Nézze meg a videót itt: https://youtu.be/odKshmzrIHQ?si=1noGtI-pInqIl1ez

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat