napja 
 

Garfield - május 30-tól a mozikban! (Programajánlók - Film)
Garfield - május 30-tól a mozikban!

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul. Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy. Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést. 

Garfield most is nagyon vicces és nagyon garfieldos. Az új nagy kaland gyereknek és felnőtteknek is egyformán mókás, poénos és játékos animációs film!

Ismerős hangok a Garfield szinkronjában

Mindannyiunk kedvenc lusta macskájának morgolódása Miller Zoltán hangján szólal meg a Garfield magyar szinkronjában, de más, sokak számára ismerős hangok is felcsendülnek a hazai mozikban! Emlékeztek a Garfield életében kulcsfontosságú szerepet játszó - hiszen ő készíti a lasagnát! - olasz séfre, Vito Cappellettire? Nos, ez a hétköznapi hős a május 30-tól mozikba kerülő Garfieldban Gianni Annoni hangján fog megszólalni. Ki másén? 

Garfield legújabb kalandjában azonban nem csak isteni olasz ételek szerepelnek, hanem kevésbé kellemes, de annál viccesebb szituációk is. Egy ilyenben találkozik Garfield Maurice-szal, a börtöntöltelék cicával, akinek nem más, mint Till Attila kölcsönözte a hangját!

Ha igazán jó családi szórakozásra vágytok, akkor irány a mozi és nézzétek meg mibe keveredik Garfield ezúttal!


 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat