napja 
 

Olaszország ízei az őszi Food Truck Show-n (Programajánlók - Lakoma)
2023. szeptember 1-3. Kincsem Park
Olaszország ízei az őszi Food Truck Show-n

Újra a guruló gasztronómia nagyágyúi népesítik be a Kincsem Parkot Az őszi Street Food Show-n- melyet 2023. szeptember 1-3. között rendeznek meg - a hagyományokhoz híven egy vendégország kultúrájában is elmerülhetnek az érdeklődők az agár- és lóversenyprogramokon kívül. 

Az olasz konyhaművészet az egyik legismertebb és legnépszerűbb szerte a világon. A kiadós tésztaételektől az ikonikus pizzákig minden a legjobb alapanyagok harmóniájáról szól, így a Nemzetközi Ló- és Agárverseny és Food Truck Show-n a szervezők szeretnének minél többet bemutatni a kilátogatóknak az olasz gasztronómiából. A finomabbnál finomabb ételek mellett zenei programok, különböző előadások és piac is várja a vendégeket, mind-mind olasz tematikában. Lázár Chef közreműködésével megrendezik a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokságot, ahol Magyarország legfinomabb és legszebb pizzáit keresik. A hagyományokhoz híven idén is minden truck készül egy olasz ízvilágú étellel vagy itallal, amelyeket egységes áron, kóstoló formában lehet kipróbálni, és a közönség szavazni is tud majd a kedvenceire. 
 
A rendezvény ezúttal is odafigyel arra, hogy a lehető legkisebbre csökkentse ökológiai lábnyomát. 
 
„Az előremutató és fenntartható vendéglátás nagyon fontos számunkra, így rendezvényeink 100%-ban környezettudatosak. A beguruló kocsik mindegyike kizárólag lebomló eszközöket használ a csomagoláshoz és tálaláshoz, melyeket a Doremi Today biztosít számukra.” – mondta el Horváth Zoltán a Food Truck Show ötletgazdája.
 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat