napja 
 

Robbie Williams új premierjében egy cicával énekel (Programajánlók - Kultúra)
Robbie Williams új premierjében egy cicával énekel

Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá a méltán híres cica, a csintalan fekete-fehér Felix új hangjaként. Az It´s Great to Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.

2022-ben két új cica, Elvis és Priscilla érkezett Robbie Williams családjába, akik azonnal elbűvölték az énekest játékosságukkal. Így saját macskái, valamint a mindenki által jól ismert, csintalan fekete-fehér Felix cica huncutságából ihletet merítve készítette új slágerét.

?Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!? - mondta az énekes.

A világsztár új, It´s Great to Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál. Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, melyben a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek. A klipben Robbie Williamsnek csak a másodhegedűs szerepe jut, miközben megpróbálja rögzíteni fülbemászó dalát a zenekarral.

 

A Purina Magyarország YouTube csatornáján január 25-én 18 órakor debütáló új dal ragyogó pontossággal mutatja be, hogyan élvezik az életet házi kedvenceink, csakúgy, mint a márka furfangos Felixe.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat