napja 
 

Fashion Stills fotókiállítás (Programajánlók - Kultúra)
Nemzetközi kulisszatitkok hazai falakon
Fashion Stills fotókiállítás

A Fashion Stills exkluzív fotókiállítást a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelben rendezték meg, mely a divatvilág kulisszatitkaiba enged betekintést, és a leghíresebb tervezők zárt ajtóit nyitja meg a nagyközönség előtt. A már több külföldi Sofitel szállodát megjárt fotókiállítás London, New York, Brüsszel, Washington, Berlin, Chicago, Róma és Los Angeles után idén végre Budapestre is megérkezett. A négy sztárfotós, Derek Hudson, Françoise Huguier, Jean-Marie Périer és Gérard Uféras a divat emblematikus figuráiról és mozzanatairól készített pillanatképeket, melyek közül a legnépszerűbb alkotásokat ezúttal a magyar közönség is megtekintheti. A Dior, a Chanel, a Jean-Paul Gaultier, és az Yves St Laurent divatházak függönyei mögött lejátszódó események apró töredékeibe így betekintést nyerhet bármelyik divatőrült, vagy egyszerűen csak a fényképezés iránt érdeklődő.

A kiállítás megnyitójára hazánkba látogatott az egyik művész, Gérard Uféras, aki a megnyitón elmondta, magát fotóriporternek, nem pedig divatfotósnak tartja, akit 14 éve varázsolt el a divat világa. Összesűrített érzelmeket igyekszik megörökíteni, melyekre úgy tűnik igény is van, a párizsi Polka Galerie szerint ugyanis az utóbbi időben megnőtt a kereslet a fotók iránt, és jó befektetés, ha valaki ebbe a kortárs, nagyon mai művészeti ágba fekteti pénzét.

Budapesten is méltó helyet kapnak tehát fotóművészek alkotásai. A kiállítás egészen április 20-ig tekinthető meg, a Sofitel Budapest Chain Bridge pedig szeretettel vár mindenkit, akit a divat története lázba hoz és szeretne bekukkantani a kulisszák mögé.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat