napja 
 

Fitt nagymama lett Bódi Margó (Egészség - Egészség)
Fitt nagymama lett Bódi Margó

Fitt nagymamának tartja magát Bódi Margó. Az énekesnő a futópadon korát meghazudtolva képes akár öt kilométert is megtenni, annak ellenére, hogy néhány hónapja még járni is alig tudott, hiszen komoly ízületi gyulladással küzdött. 

Az edzőteremben is otthonosan mozog Bódi Margó. Imádja a step padot és a futógépet is. Hobbija miatt férje, Bódi Guszti először aggódott egy kicsit, de már örül neki, mert látja, milyen jót tesz a sport a feleségének. 
  
„Egy ideje újra heti három alkalommal edzek. Guszti is örül, hogy ilyenkor legalább kijön belőlem a feszültség. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem járhattam, az nagyon megviselt. Először a covid miatt, aztán pedig komoly ízületi gyulladásom volt. Hatalmasra dagadt a térdem, Lilike az unokám attól tartott, hogy kidurran. Egy ízületvédő aztán segített, pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála újra tudom tartani a lépést az unokákkal.” – mesélte Margó, akinek férje először kicsit aggódott, hogy milyen ruhában edz majd kedvese. 
 
„Guszti először azt kérdezte: »Hogy lesz mama? A tornanadrágban a buládat fogják látni?« De megnyugtattam, hogy nem, mert a nadrágomon van egy kis szoknya, így senki nem fogja látni, amit nem kéne” – mondta nevetve az énekesnő, aki azt is elárulta, milyen mozgásformákat részesít előnyben. 
 
„A futópad a kedvenc gépem, minden alkalommal öt kilométert megyek rajta. Kedvelem a labdát is, és szeretem a súlyzókat. Nagyon szeretem a stepdeszkát, és a hátamat is erősíteni, húzom a 15 kilós súlyokat. Nagyon jó eljárni edzésre, nem csak azért, mert erősödik az ember, vagy hogy ledobjak pár kilót, hanem azért is, mert jó kimozdulni otthonról, megy a zene, sok ember van. Sok ideig le voltam korlátozva a vírus és ízületi problémáim okozta fájdalom miatt, most újra élvezem a szabadságot” – tette hozzá nevetve Bódi Margó.
 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat