napja 
 

Elindult az HBO Max (Programajánlók - Film)
Elindult az HBO Max

Elindult az HBO Max

A vadonatúj streamingélmény elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a rajongók kedvenceit a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások kínálatából
A Warner Bros. mozifilmjei mindössze 45 nappal a hazai mozipremier után érkeznek az HBO Maxre, külön költség nélkül
Az HBO Max nagyszabású akcióval indul el, amely minden meglévő magyar közvetlen HBO GO előfizetőnek és új vásárlónak 33%-os kedvezményt biztosít a havi díjból az előfizetésük teljes időtartama alatt
Az új, éves előfizetési lehetőség 12 hónapos hozzáférést biztosít nyolc hónap áráért, ami szintén 33%-os kedvezményt jelent.

  • A WarnerMedia streamingszolgáltatásának globális bevezetése a mai napon az HBO GO-t leváltó HBO Max magyarországi elindításával folytatódott
  • Az HBO GO közvetlen előfizetői automatikusan több mint 30%-os kedvezményt kapnak, és ezentúl a csökkentett, havonta csupán 1590 forintos árat fizetik majd; ez az ajánlat március 31-ig minden új ügyfél számára is elérhető
  • Az HBO Max így már 61 területen hozzáférhető Európában, az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és a Karib-térségben, és tervben van a további terjeszkedés is
A részletekről a "bővebben" szóra kattintva tájékozódhat

Budapest, 2022. március 8. – Mostantól Magyarországon is elérhető az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont. A platform az HBO GO szolgáltatását váltja le.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója elmondta: „Hatalmas öröm számunkra, hogy az HBO Max már Magyarországon is streamel, és egy helyen teszi elérhetővé a legjobb szórakoztató tartalmakat, filmeket, európai produkciókat és gyerekműsorokat. Ráadásul a remek történetek magyar rajongóinak hihetetlen ár-érték arányt kínálunk, amikor a normál havi árból előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt biztosítunk.”

„Közép-Kelet-Európa volt az, ahol 1991-ben az első lineáris csatornáink megjelenésével minden elkezdődött európai üzletágunk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy ma, több mint 30 évvel később teljesen újfajta hozzáférési lehetőséget biztosíthatunk a régió rajongóinak az összes kedvenc szórakoztató műsorukhoz.”

ÁRAZÁS

Az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányítják az új platformra, ahol kedvezményes, mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd az HBO GO jelenlegi, 1890 forintos díja helyett. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt kapnak a normál havi díjból.

Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak. Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd. Emellett egy új, kiemelkedő ár-érték arányt biztosító éves előfizetés is bevezetésre kerül, amely 12 hónapos hozzáférést tesz elérhetővé nyolc hónap áráért. Az azonnali hozzáféréshez kérjük, látogassa meg a http://www.hbomax.com weboldalt. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz.

 

TARTALOM

Az HBO Max mindenki számára kínál valamit, ezért a platformon öt fantasztikus hub, azaz tartalomközpont található.

Az HBO Original továbbra is olyan díjnyertes műsorokat szállít majd, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedéseAz aranykor vagy az Eufória. A platformon kultikus klasszikus sorozatok is elérhetők lesznek, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek

Max Original sorozatok között olyan címek találhatók meg, mint a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), Hacks – A pénz beszélA lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love), az És egyszer csak… és A farkas gyermekei.

DC hubja a a szuperhősfilmek és -sorozatok széles választékát kínálja majd. A kritika által méltatott Harley Quinn animációs sorozat exkluzív premierként érkezik az HBO Maxre. Új sorozatok is elérhetők lesznek, például a Superman és Lois, a Stargirl, a Doom Patrol és népszerű kasszasikerek is, köztük Az Igazság Ligájaaz AquamanWonder Woman, a Joker, a Batman (1989), a Batman visszatér (1992), vagy éppen animációs filmek, mint például a BatmanA sötét lovag visszatér 1–2. rész és a BatmanHush.

Cartoon Network válogatásában gyerekeknek szóló animációkat lehet nézni, többek között a Gumball csodálatos világaScooby Doo és a Tini titánok, harcra fel című rajzfilmeket.

Warner Bros. hubjában olyan elismert filmeknek ad otthont az HBO Max felülete, mint a Kimi, a Utóhatás (Fallout),  a Semmi hirtelen mozdulat (No Sudden Moves), A maffia szentjei (Many Saints of Newark), Dűne vagy a Mátrix: FeltámadásokEmellett kultikus klasszikusok is megtalálhatók lesznek a kínálatban, például a Halálos fegyver 1–4., a Több mint testőrMad Max: A harag útja és az Acéllövedék.

Forgatókönyv nélküli szórakoztató műsorok is elérhetők lesznek, számos egyéb cím mellett például az Amy babát vár (Expecting Amy), az Ellen és a dizájnerek (Ellen’s Next Great Designer), az FBoy Island – Kamuarcok szigete, a Selena + Séf és a Zero Waste Séf.

A nemzetközi bemutatók mellett a következő hónapokban több exkluzív magyar film premier lesz az HBO Max-on: Zsótér Indi DánielVida Orsolya és Dimeth Balázs Ferenc részben közösségi finanszírozásból készült, a 2020-as karantén időszakot misztikusan feldolgozó szkeccsfilmje, A Karantén Zóna. A platformon lesz a premierje két fesztivál kedvenc és fesztivál díjas rövidfilmnek is: elsőként Holtai Gábor filmje, a Második kör érkezik, amelyben Lovas Rozi és Molnár Áron próbálnak eligazodni a bürokráció útvesztőiben A másik Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című alkotása, amely témája miatt aktuálisabb, mint valaha...Továbbá érkezik még a mozikban sikerrel futó, Kis Hajni kritikus és közönség kedvenc filmje, a Külön falka is.

TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

 

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillalhárom egyidejű streameléselőfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz5.1-es térhangzásDolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

ORSZÁGOK

A következő 15 országban indult el a mai napon az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat