napja 
 

Ínyenceknek: Aszalt szilvás selyemsonka (Gasztronómia - Konyhatrend)
Ínyenceknek: Aszalt szilvás selyemsonka

Hazánk egyik legjelentősebb húsipari vállalata, a Sága Foods Zrt. ismét merész újítással lépett  piacra a 100g-os kiszerelésű, különleges ízvilágú Aszalt szilvás Selyemsonkával. A valódi aszalt szilva darabokat tartalmazó kiváló minőségű sonka izgalmas és egyedi ízvilágával szeretné elnyerni a fogyasztók tetszését. Mindezek mellett a háromszoros Superbrands díjas, folyamatosan újító cég új külsővel ruházta fel két népszerű termékét, a Sága Klasszikus és a Sága Füstölt ízű Pulyka mellsonkát.

A Sága Magyarország egyik legjelentősebb vállalataként elengedhetetlennek tartja, hogy a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan, kiváló minőségű újdonságokkal szolgálja ki a vásárlóit. A szilva az egyik legsokoldalúbb, legkedveltebb őszi gyümölcsünk, amit a modern konyhákban előszeretettel használunk pulykahússal elkészítve, innen adódott a termékfejlesztő szakemberek számára a gyümölccsel való ízesítés gondolata. „Tapasztalataink szerint fogyasztóink nyitottak az újdonságokra. Éppen ezért a  termékek terén próbálunk nagyon változatosak lenni, az ízekben pedig egyre merészebbek. Szívesen használjuk a hagyományos alapanyagokat és fűszereket is, de mindig nyitottak vagyunk arra, hogy vásárlóink igényeit szem előtt tartva, meglepjük a kísérletezni vágyókat.” – mondja Grabant Boglárka, a Sága marketing és trade marketing vezetője.

A szeptembertől elérhető szeletelt termék aszalt szilva darabokat és fűszerszemcséket tartalmaz, ízét és illatát ezek az alapanyagok és a minőségi, főtt pulykahús határozzák meg. Az új ízesítésű Selyemsonka országszerte kapható, ajánlott fogyasztói ára 359 forint. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat