napja 
 

Bódiék Egyiptomban nyaraltak (Sztárok - Interjúk)
Bódiék Egyiptomban nyaraltak

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött nyaralás végül az utóbbi idő megpróbáltatásaiért is kárpótlást jelentett mindkettőjüknek. 

Szinte egész Egyiptomot bejárta Bódi Margó és Guszti. A pandémia miatt a zenész házaspár jó ideje nem hagyta el az országot, így most a meleg Afrikába menekültek a hűvös őszi napok elől. Azonban ez az utazás is hosszú ideig veszélyben volt Margó komoly ízületi gyulladása miatt, de a Balázs Klári által javasolt ízületvédő pár hét alatt megszüntette a térdén a hatalmas duzzanatot, elmúlt a gyulladás és a fájdalom is. 

   „Minden évben Thaiföldre szoktunk utazni decemberben, ez tavaly a korlátozások miatt elmaradt. Azonban úgy éreztük, hogy már nagyon ránk fér a pihenés, így kivettünk két hetet és Gusztival kettesben, gyerekek nélkül elutaztunk Egyiptomba. Bejártunk mindent, voltunk a Királyok völgyében is, ami nagy gyalogtúra volt, hiszen oda nem visz be busz. Az ízületvédő, gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála azonban meg sem éreztem a hosszú sétákat. Már egyáltalán nem fájt a lábam, fel se vettem a megterhelést, kicsattanok az egészségtől, úgy, mint lánykoromban" – mesélte nevetve Margó, aki különösen élvezte a felnőttbarát szálloda előnyeit. 
 
 "Imádom a gyerekeket, nekünk is van otthon öt unokánk, de ezúttal olyan szállodát választottunk, ahol csak 18 év feletti vendégeket fogadnak, és bevallom őszintén, nagyon jól esett ez a fajta nyugalom. Egy baráti párral utaztunk, együtt mentünk mindenhová, négyesben. Sok helyivel is megismerkedtünk, még szerencse, hogy egy kicsit én is beszélek angolul, és a barátaink is jól értenek több nyelven is. Szuperül éreztük magunkat, nagyon finom ételeket ettünk, egyedül a forróság volt, ami néha próbára tett minket" - tette hozzá Bódi Margó.
 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat