napja 
 

Közelebb - a Thália Télikertben (Programajánlók - Színház)
Közelebb - a Thália Télikertben

Szomorú és magányos vagy? Meghittségre és közelségre vágysz, de komplexusaid vannak? Gyere közelebb…

Október 1-én kerül először színre a Thália Télikertben Patrick Marber színdarabja, a Közelebb, ami az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. A darabból 2004-ben azóta kultikussá vált film is készült Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen főszereplésével.

A Közelebb története egy szerelmi kvartett két nőre és két férfira hangszerelve: Alice, egy fiatal, vagány sztiptíztáncosnő, Dan, egy valaha írói álmokat dédelgetett nekrológíró, Larry, egy nyers modorú bőrgyógyász és Anna, egy titokzatos fotóművésznő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében. Marber szépen megfogalmazott kortárs drámája – hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról – Horváth Csaba rendezésében lesz látható, aki pár éve az újonnan megnyílt játszóhelyen szintén egy kultfilm által világhírűvé vált mű színpadi változatát, a Trainspottingot vitte színre. 

Az előadás szereplői Zayzon Zsolt, Gubás Gabi, Mózes András és Tóth Eszter. 

A darabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodta meg.

 Jegyek már elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat