napja 
 

Így vakációzhatsz Budapesten - Miller Dávid ajánlásával (Utazás - Ajánló)
Így vakációzhatsz Budapesten - Miller Dávid ajánlásával

A járvány visszaszorulása ellenére számos országba továbbra is kötöttségekkel jár a beutazás, így érdemes sorba venni a lehetséges hazai nyaralási lehetőségeket. Az alábbi videóban Miller Dávid elmeséli, hogy izgalmas belföldi utazási célpont a főváros, ahol ráadásul most ingyenes és kedvezményes programok tucatjai közül választhatunk, és ingyenesen közlekedhetünk a Restart Budapest Kártyával.

A kedvezmény- és programkártya legérdekesebb újdonsága, hogy az elfogadó szállodák két éjszaka foglalása esetén egy harmadik éjszakát adnak ajándékba a kártya tulajdonosának. A rekkenő hőségben hasznos, hogy a kártyával egy alkalommal ingyenesen léphetünk be számos budapesti strand egyikébe, valamint a Lukács, a Széchenyi, a Rudas és a Gellért gyógyfürdők közül egy kiválasztott helyszínre. 

A kártya emellett húsz múzeumba – így például a Magyar Nemzeti Galériába, a Magyar Nemzeti Múzeumba, a Ludwig Múzeumba és a Műcsarnokba – biztosít díjmentes belépést, és több tucat programlehetőséget, egyebek mellett óriáskerekezést az Erzsébet téren, dunai hajózást, buszos városnézést, vagy éppen állatkerti belépőt kínál kedvezménnyel. Annak érdekében, hogy a kiszemelt helyszínek között gördülékeny legyen a mozgás, minden megvásárolt kártya mellé két darab, 24 óráig érvényes tömegközlekedési bérlet is jár. 

A Restart Budapest Kártyáról és a programban szereplő szolgáltatásokról részletesen a hello.enbudapestem.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, a szolgáltatások igénybevételének aktuális feltételeiről pedig az adott szolgáltatók oldalán olvashatnak.

 Restart Budapest Miller Dáviddal: https://www.youtube.com/watch?v=UjezYgu13iU

 

 

 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat