napja 
 

Így nyaraltak civilben az Irigy Hónaljmirigy tagjai (Sztárok - Interjúk)
Így nyaraltak civilben az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Nemrég debütált klipjében az Irigy Hónaljmirigy megmutatta, hogyan fesztiválozik. Most a fiúk elmesélik, hogyan pihennek valójában, furcsa jelmezek és örült ötletek nélkül.

Sipos Petiék az Adriára, Tomiék Tenerifére járnak vissza rendszeresen. Varga Győző a wakebordozásnak szentelte a nyarat, Molnár Imi pedig kedvesével kettesben szeretett volna pihenni, ha Győző nem bukkant volna mindig fel…

Sipos Petiék évek óta visszajárnak Horvátországba, de idén a Balatont és környékét is feltérképezték. „Imádjuk az Adriát, már sokadszor nyaraltunk ott, de mégis mindig ámulatba ejt a szépsége. Az idén nem terveztük ugyan, hogy ismét a Horvát tengerpartot vesszük célba, de egy barátom felajánlotta, hogy lakhatunk pár napot a motorcsónakján. A hajóról hazaérve még napokig úgy éreztük, hogy imbolyog velünk a talaj pedig nem is ittunk. Rögtön utána egy másik barátom siófoki apartmanjából csodáltuk a Balatont és környékét.”- mesélte Peti, aki testvérével, Tomival közösen is kikapcsolódott. „Petiékkel egy csodás napot töltöttünk együtt Badacsony környékén. Meglátogattuk a Tapolcai-tavasbarlangot, felkerestük a Szigligeti várat. A Balaton mellett Tenerifére is gyakran elutazunk a párommal, ugyanis itt él az édesanyja. Lassan már GPS-ként is alkalmazhatnának a szigeten, annyira jól ismerem” – tette hozzá Tomi. 

Varga Győző és családja igazán sportosan töltötte a szünidőt. „Elmondhatjuk, hogy aktívan, intenzív testmozgással töltöttük a nyarat. Amint szabadidőnk engedte, kimentünk a feleségemmel, Böbével és a kisfiammal, Bencével az Omszki-tóhoz a wakeboard pályára, hogy kedvenc sportunknak hódolhassunk. Több évvel ezelőtt kezdtem el wakeboardozni és a fiamnak annyira megtetszett, hogy kicsi kora ellenére tavaly belevágott és nagyon ügyesnek bizonyult. Bence most tölti be a 9. életévét, de profikat megszégyenítő módon szeli a habokat. Már elkezdte tanulni a trükköket is. Legalább addig én is csiszolgathatom a wakeboard tudományomat. Egy dologban biztosan én vagyok a legjobb: Böbe szerint én tudok esni a legnagyobbat.” – árulta el Győző.

Molnár Imi kedvesével európai körutazásra indult. „A kedvesemmel, autóval átszeltük Európát, eljutottunk egészen az Atlanti óceánig. Az összes nagyobb várost meglátogattuk délen, voltunk Marseille-ben, Valenciában, Barcelonában. Ugyan háromezer kilométerre voltunk itthonról Győzővel mégis kétszer sikerült összefutnunk teljesen véletlenül. Először Malagában egy kávézóban, aztán egy Ronda nevű kisvárosban” – mesélte nevetve Imi.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat