napja 
 

Életre szóló síélmény a gyerekeknek (Programajánlók - Sport)
Életre szóló síélmény a gyerekeknek

A SKI43 – Ski for free jótékony kezdeményezésnek köszönhetően január 4-től a szezonban körülbelül 20.000 általános iskolás diák csúszhat ingyen az eplényi Síarénában. Most akár magánszemélyként, akár cégként bárkinek lehetősége van életre szóló élményt ajándékozni a gyerekeknek.

„Hiszünk a jó tett erejében és abban, hogy az idei évben még nagyobb jelentősége van annak, hogy odafigyeljünk egymásra és mosolyt csaljunk a gyerekek arcára. A Ski43 programja feltölti, kikapcsolja és egyben fejleszti az iskolásokat, mindezt a természetben, a jó levegőn teszi, ami egy plusz pozitívum. Sőt a közösségben eltöltött aktív idő, a közös sport összeköt és fejleszti az empátia készségét. A tárgyi ajándékokon túl évről évre egyre népszerűbb egyedi élményt ajándékozni, és melyik gyermek ne örülne egy nagyszerű, közösségi síelős napnak? Most cégként vagy magánszemél bárki hozzájárulhat egy egész osztály vagy 1-1 gyerek karácsonyához” – tájékoztat Soós Csaba, a SKI43 nonprofit szervezet alapítója.

Cégként egy vagy több osztály, közösség egész napos sí/snowboard élményét lehet segíteni, ami tartalmazza a szakképzett oktatói hátteret, az ingyenes sífelszerelést, meleg étkeztetést, buszonként host segítségét, valamint a sípályán animátor közreműködését.

Magánszemélyként is hasonló lehetőségek közül lehet választani, ha idén valaki nem tudja személyesen meglepni a szeretteit, vagy egy ismeretlen gyermek ünnepi időszakát szeretné boldogabbá tenni, ez egy kiváló ajándék lehetőség lehet számára.

Az adományozásról további részletek az alábbi weboldalon olvashatók:

https://ski43.hu/tamogatoi-csomagok/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat