napja 
 

Oktoberfest Bécsben (Programajánlók - Lakoma)
2012. szeptember 27. - október 7.
Oktoberfest Bécsben

Nem kell Münchenig mennie, aki egy kis Oktoberfest-hangulatra vágyik – elég, ha elvonatozik Bécsig.A dirndli és a bőrnadrág játsza a főszerepet szeptember 27-től az osztrák fővárosban, ahol második alkalommal rendezik meg a Wiener Wiesn-t. A bécsi Oktoberfesten frissen csapolt sörrel, osztrák borokkal, regionális specialitásokkal és népzenei koncertekkel várják az érdeklődőket.

2012. szeptember 27. és október 7. között rendezik meg a Práterben a Wiener Wiesnt. A Kaiserwiesén felállított három rendezvénysátorban frissen csapolt Gösser, osztrák borok, finom harapnivaló és az osztrák népzenei élet színe-java – köztük a Junge Zillertaler, Antonia aus Tirol és az Edlseer – várja a fesztelen szórakozásra vágyókat. A koncertekre a jegy 39 és 59 euró közötti összegbe kerül, ezeket a helyszínen is meg lehet váltani. Aki a sramlit inkább kihagyná és csak a rendezvényre kíváncsi, az a Wiesn-faluban regionális specialitások és kézműves termékek között bóklászhat, míg a Wiesn-Alm nevet viselő hüttében ingyen pihengethet egy kicsit. A 159 eurós VIP-jegyet azoknak ajánlják, akik a sörpadok helyett piros bőr ülőgarnitúrát és páholyt szeretnének extrákkal, beleértve a pezsgős fogadtatást és egy kört az Óriáskeréken.

Tavaly mintegy 150 ezer osztrák és külföldi vendég volt kíváncsi a bécsi Oktoberfestre – idén sem számítanak kevesebb érdeklődőre. Ez azt azt jelenti, hogy naponta mintegy 14 ezren tolonganak majd a sátrakban.

Részletes program: www.wienerwiesnfest.at

Fotó: Michael Schuster/Wiener Wiesn-Fest

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat