napja 
 

Megérkeztek a Nestlé vegán újdonságai (Gasztronómia - Konyhatrend)
Megérkeztek a Nestlé vegán újdonságai

A Nestlé két különböző termékkategóriában is növényi alapú újdonságokkal jelentkezik a magyar piacon. A NESCAFÉ Gold Almond és Coconut Latte a vegán étrendet követő kávékedvelőknek, a Nesquik Kakaós Zabital pedig a gyermekeknek nyújt a kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében növényi alternatívát.

A NESCAFÉ első vegán kávékülönlegessége kiváló minőségű arabica és robusta kávékeverékből áll, amelyet a 100%-ban növényi alapú kávékrémesítő tesz teljessé. Így a NESCAFÉ Gold Almond és Coconut Latte tökéletes megoldás lehet a vegán- és laktózmentes étrendet követők számára is. Akárcsak az új Nesquik kakaóital, amit mostantól növényi alapú változatban is kipróbálhatnak a fogyasztók. A vegán Nesquik Kakaós Zabital 100% természetes összetevőkkel és fenntartható forrásból származó kakaóporral készül, emellett kitűnő növényi fehérjeforrás.

A Nestlé elkötelezte magát az újrahasznosítható csomagolások mellett és folyamatosan dolgozik a környezetkímélő csomagolások fejlesztésén. Ennek megfelelően a NESCAFÉ Gold Almond és Coconut Latte papírdobozban, míg a Nesquik Kakaós Zabital újrahasznosítható Tetra Pak csomagolásban kapható és papírszívószállal fogyasztható.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat