napja 
 

Makány Márta menyasszonyokat fogyaszt le (Szépség - Divat)
Makány Márta menyasszonyokat fogyaszt le

Menyasszonyokat fogyaszt le Makány Márta! A divattervező hosszú évek óta készít egyedi, tradicionális, olykor pedig meghökkentő menyasszonyi ruhákat, idén azonban úgy döntött, az arák álmait nem csak a ruhák terén váltja valóra. A legtöbb nő a lehető legjobb formában szeretne az oltár elé állni, Márta pedig már tudja, ez némi segítséggel lehetséges is, és segít abban, hogy a nagy napra minden tökéletes legyen.

Makány Márta hosszú évek sikertelen fogyókúrái után rátalált egy gyógynövénykeverékre, aminek segítségével közel 50 kilótól szabadult meg. Most egy versenyt hirdetett menyasszonyoknak: akinek az általa már kipróbált módszerrel és a divattervező segítségével a legtöbbet sikerül fogyni, az megnyeri álmai menyasszonyi ruháját is.
 
"Minden menyasszony a legjobb formájában akar az oltár elé állni, és a legtöbben komoly fogyókúrába kezdenek a nagy nap előtt. Én abban hiszek, hogy akkor néz ki egy nő a legjobban, ha jól is érzi magát a bőrében. Van, akinél ehhez a fogyás az út. Egy felkészítő programot találtam ki fogyni vágyó menyasszonyoknak, aki arányaiban a legnagyobb súlyt veszti, nyer egy általam tervezett ruhát! " - magyarázta Makány Márta, aki az évek során már rengeteg menyasszony álmát váltotta valóra. 
 
"Sok extrém menyasszonyom volt már, olyan is, aki piros ruhában állt az oltár elé, és meglepetésből egy piros autót kapott az újdonsült férjtől nászajándékba. Ez csak nálunk különleges, hiszen Ázsiában a vörös a tradicionális mennyegzői viselet színe. Volt egy hölgy, aki ikerbabákat várt, és egy csodás zöld ruhában mondta ki a boldogító igent. A szürke sok árnyalata is megfordult már a praxisomban, de azt eldöntöttem, többet ilyen nem fordul elő, egyszerűen nem érzem a magaménak" - idézte fel a divattervező.
 
A kihívás részletei: http://beslimmer.hu/kihivas/
 
 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 10 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat