napja 
 

500-500 csomaggal segíti a Westend az Országos Mentőszolgálatot és a BKK-t (Programajánlók - Társadalom)
500-500 csomaggal segíti a Westend az Országos Mentőszolgálatot és a BKK-t

A Szent László Kórház és a Honvéd Kórház után a Westend „Veletek vagyunk!” jótékonysági kampányának következő állomásai az Országos Mentőszolgálat valamint a Budapesti Közlekedési Központ.

A legtöbben ugyan szerencsések vagyunk, hiszen otthonunk biztonságában vészelhetjük át ezt a megterhelő időszakot, de vannak olyan honfitársaink, egészségügyi dolgozók, a tömegközlekedésben napi szolgálatot teljesítők, rendőrök, önkéntesek, akik nap mint nap országunk gazdaságáért és értünk küzdenek fáradhatatlanul. Munkájukat úgy köszönhetjük meg, hogy a 4 fal közül támogatjuk őket és betartjuk kéréseiket. 

Az Országos Mentőszolgálatnak kiemelt szerepe van a fertőzöttek ellátásában, ők mennek ki a gyanús esetekhez és ők szállítják kórházba őket. Az OMSZ-nél igazi hősök dolgoznak, akik nap mint nap életeket mentenek, hogy mások otthon maradhassanak és biztonságban lehessenek. Ebben a rendkívüli helyzetben is erőn felül teljesítenek, hivatásukat fáradhatatlanul, szívvel, lélekkel és elszántsággal végzik. Hétről hétre, a nap minden percében készenlétben állnak, hogy életet menthessenek. 

A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a közösségi közlekedés megbízhatóan és zavartalanul működjön a járványhelyzet ideje alatt is. A BKK dolgozói fokozottan odafigyelnek a járművek megfelelő, rendszeres fertőtlenítésére, és védőfelszereléssel is ellátják kollégáikat, kiemelt figyelmet fordítva a járművezetőkre.

A Gránit Pólus csoport szívügyének érzi, hogy maximálisan kivegye a részét a frontvonalon dolgozók helyzetének megkönnyítésében. Miután az üzemeltetése alatt álló Budapest Sportaréna a Vöröskereszt bázisa lett, egy újabb ötlettel állt elő. A portfóliójukba tartozó Westend Bevásárlóközpont az üzletház vásárlóival karöltve olyan intézmények dolgozóinak megsegítését tűzte ki célul, akik munkája a járványidőszakban fokozottan veszélyes és megterhelő. 

„Három héten keresztül heti ezer csomagot szállítunk ki hat helyszínre, a csomagok tartalmát pedig minden esetben előzetesen egyeztetjük a támogatottakkal; azokba olyan termékek kerülnek, melyek megkönnyítik mindennapjaikat, munkavégzésüket. Természetesen ügyelünk arra, hogy a vírus terjedésének kockázatát a csomagok átadásakor is minimálisra csökkentsük, így a küldeményekbe kizárólag előre csomagolt, biztonságos termékek – elsősorban kávé, ásványvíz, üdítő, energiaszelet, édesség, kézkrém – kerülnek, kollégáink pedig mindenben eleget tesznek a járványügyi-egészségügyi előírásoknak, maszkot és kesztyűt viselnek a csomagolás, szállítás, átadás során” - nyilatkozta Kovács Orsolya, a Westend Bevásárlóközpont marketingigazgatója.

A csomagok pontos, biztonságos és érintésmentes kiszállítását Turán Frigyes raliversenyző vállalta, aki a Porsche Hungaria jóvoltából egy Volkswagen Caddyvel juttatja el a felajánlásokat hétről hétre a különböző intézményekbe.

Aki csatlakozna a Westend „Veletek vagyunk” jótékonysági kampányához, küldjön egy támogató üzenetet, amit a szervezők a csomagokkal együtt eljuttatnak az áldozatos munkát végzőkhöz. A választható üzenetek a Westend mobilapplikációjának „Jutalmak” menüpontjában érhetők el.

Mondjuk el együtt, mennyire hálásak vagyunk!

Fotó: Just Creative/Szécsi István

 
<<< visszalépés
Jelenleg 10 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat