napja 
 

Mádai Vivien mindenkit maga mögé utasított (Sztárok - Interjúk)
A műsorvezető hatalmas fölénnyel nyerte a Stiletto Run idei sztárfutamát
Mádai Vivien mindenkit maga mögé utasított

Mádai Vivien hihetetlen gyorsasággal, tíz másodperces előnnyel ért célba a Glamour Stiletto Run sztárfutamában. Az RTL Klub műsorvezetője maga mögé utasította Lolát, Muri Enikőt és Iszak Esztert. A nem mindennapi megmérettetésen a magazin közel száz olvasója is megmutatta: tűsarkúban is lehet gyorsan futni.

 Immár harmadik alkalommal húzott magassarkút a Glamour magazin olvasótábora, hogy egy száz méteres távot teljesítve bebizonyítsa, nem csak sportos szerelésben, hanem magas sarkakon is lehet futni. Miután Szentgyörgyi Rómeó bemelegítést tartott, a Stiletto Run sztárfutamában négy hazai híresség állt rajthoz. A győzelemnek 21 másodperces időeredménnyel az RTL Klub, Reflektor magazinjának műsorvezetője örülhetett. „Hihetetlen izgalom volt bennem és a rajtpisztoly hangja annyira előhozta belőlem a versenyzést, hogy semmivel sem törődtem, csak elkezdtem rohanni. Nem is gondoltam, hogy ekkora előnnyel érek célba, nem figyeltem a többieket, csak a futásra koncentráltam.” – árulta el Mádai Vivien. – „Hetente négyszer szoktam futócipőt húzni, de magassarkúban nem edzettem a versenyre. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertem, hatalmas élmény.” – tette hozzá boldogan a győztes. A második helyen a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszter ért célba, aki társaival végül kézen fogva futott. 

A sztárok után közel százan álltak rajthoz a fél millió forintos fődíjért. A távot leggyorsabban Bodrogi Ágnes teljesítette 13,75 másodperces idejével. A szervezők díjazták a legszebb cipőt, a legstílusosabb szettet és a legkreatívabb versenyzőt is. A futóverseny után az X-Faktor tehetségei szórakoztatták a közönséget.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat