napja 
 

Vágyfokozó illatok Valentin napra (Szépség - Lakás)
Vágyfokozó illatok Valentin napra

Idén a Valentin napi dekorációt egészítsük ki különböző illatkompozíciókkal, amelyek még intimebbé teszik a romantikus hangulatot! Csakúgy, mint a parfümök vagy a dizájn területén, a gyártók évente dobnak újdonságokat a lakás illatosítók piacára is, hogy még kellemessebbé tehessük a belső teret, ahol élünk. Nézzük, mik a legújabb trendek a lakás parfümök terén 2020-ban!

Illatos gyertyák: Woman & Gentlemen

Nincs Valentin nap gyertya nélkül. A romantikus hangulat megteremtésére nincs is jobb eszköz, mint egy szép kivitelű, illatos gyertya. Az egyedi darabok rajongói általában fényűzőbb gyertyákat keresnek, amelyek dekorációs funkciót is elláthatnak a lakásban. Ezek lehetnek kézzel készítettek, például Baobab Collection darabjai a viaszt kézzel fújt üvegvázákba öntötték és különböző motívumokkal dekorálták.

A természetesség jegyében

 Manapság a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a gyertyagyártásban használt alapanyagokra. A természetes anyagok támogatói valószínűleg inkább a természetes viaszokból - például szója, kókuszdió, olíva vagy méhviasz - készült gyertyákat részesítik előnyben. Ezek a természetes, minőségi alapanyagok megtalálhatók a Mr & amp; Mrs. Fragrance, vagy Voluspa márkáknál.

 Otthoni aromaterápia

Számos ultrahangos diffúzornak színes háttérvilágítási funkciója is van, így a kellemes illat mellett a hangulatos fényeknek köszönhetően nyugtató hatású is lehet. A fényhatással még meghittebb hangulatot varázsolhatunk Valentin napkor különösen.

A legújabb trend: a kapszulás illatosító

A legújabb trend az illatosítók terén a kapszulás illatosító. Úgy működik, mint egy kapszulás kávéfőző csak ez éppen illatot áraszt. A Mr. and Mrs. Fragrance darabjai modern és fiatalos dizájnnal rendelkeznek.

Abszolút újdonság a beépített hangszóróval ellátott típus, amelynél a smell & amp; sound technológiát alkalmazták. Bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk bármely eszközről. Igazi unikum, olyan, mint egy ékszer a Swarovski kristállyal kirakott változat. Az első generációs aroma készülékek tiszta illóolajokból készült illatkapszulákkal működnek, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni. Speciális aroma kapszulák tartoznak hozzá, melyek érzékiséget keltenek, intim hangulatot teremtenek.

Afrodiziákum, avagy vágyfokozás

Afrodité, (a szerelem és a szépség istennője) görög istennőről nevezték el mindazokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy felkeltését reméljük. A vágyfokozó ételek mellett – összetevőjüktől függően a parfümöket is idesoroljuk. Fedezzük fel a csábítás izgalmas világát. Az új Secret Spaces aroma kapszulákat az érzékiség, a vágy és a szenvedély felkeltésére alkották. Ezek a kapszulák egyedi és forradalmi termékek a piacon, egyszerűen érdemes kipróbálni. Az aroma kapszulák bármely kapszulás diffúzorban használhatók.

Termékek és fotó: www.aromaüzlet.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 9 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat