napja 
 

Bay Éva: visszakaptam a fiatalságomat! (Sztárok - Interjúk)
Bay Éva: visszakaptam a fiatalságomat!

Csodásan néz ki Bay Éva! Az egykori bemondónő 18 kilót fogyott alig fél év alatt és boldogabb, mint valaha. Évára családja végtelenül büszke, férje szerelmesen fotókat oszt meg róla a közösségi médiában, fia pedig úgy döntött, ő is követi édesanyja jó példáját.

Bay Évát sok évvel ezelőtt az MTV képernyőjén ismerte meg az ország. A tévés aztán pár éve nyugdíjba vonult, és észrevétlenül felszaladtak rá a pluszkilók. A fogyás előtt 86 kilót mutatott a mérleg nyelve, mostanra sikerült 70 alá mennie. Egy munka kapcsán jött el az a pillanat, amikor Éva rájött, szeretne változtatni.
 
„Felkértek egy tévés szereplésre: bemondónőként Gönczi Gábort kellett felkonferálnom, aki tavasszal rövid idő alatt több mint 10 kilót adott le. Akkor gondolkodtam el, mi lenne, ha én is kipróbálnám a módszerét. Miután elkezdtem magamon észrevenni a fogyasztó hatású gyógynövény receptúra eredményeit, és mentek le a kilók, száműztem az egészségtelen élelmiszereket a konyhámból, és már ösztönösen figyeltem arra, mit és mennyit eszek” – magyarázta Éva, aki meglepő visszajelzéseket kapott környezetétől.
„Pár napja forgattam egy műsorral, aminek a műsorvezetőjét régről ismerem, de sok éve nem találkoztunk. Neki nem is tűnt fel, hogy lefogytam, mert 20 éve, amikor megismert, akkor pont ilyen alakom volt, hiszen csak az utóbbi 3-4 évben híztam meg. Szóval úgy nézek ki újra, mint negyvenévesen” – nevetett Éva, aki elégedett jelenlegi önmagával.
„A 18 kiló, amit leadtam, nekem pont elég, nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni, csak azért, hogy 38-as ruhát vehessek fel. Szerencsére nem egy pillanat alatt ment le a felesleg, így volt ideje a testemnek, és az arcomnak regenerálódni. Most az a célom, hogy megtartsam ezt az eredményt. A férjem nagyon boldog attól, hogy újra ilyen csinos vagyok, folyton teszi fel a közösségi oldalára a képeket rólam, és dicsér. Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de most úgy érzem, visszakaptam a fiatalságomat és a férjemet, aki nagyon büszke rám” – magyarázta a tévés, aki fiát is inspirálta fogyásával.
„A fiam az én alkatomat örökölte, de most miattam ő rászánta magát a változásra, kitalálta, hogy kockás hasat szeretne. Jónéhány kilót fogyott, már nagyon jó úton jár, naponta gyúr, és szuperül néz ki. Én is járok tornázni, ez eddig is így volt, amikor nem dolgoztam, mindig mentem, de most már közel 20 kilóval könnyebben sokkal könnyebben mennek a gyakorlatok és az ízületeim sem fájnak” – tette hozzá Bay Éva.
 
 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 10 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat