napja 
 

Óriási szülinapi buli sztárokkal a Savoya Parkban (Programajánlók - Kultúra)
Óriási szülinapi buli sztárokkal a Savoya Parkban

Radics Gigi, Fluor Tomi, Varga Viktor és az Alma Zenekar is fellép a budapesti Savoya Park 8. születésnapján szeptember 7-én és 8-án. Emellett óriási játékok, értékes nyeremények és világsztár-hasonmások is várják az érdeklődőket. A kétnapos rendezvény ingyenes. 

8 éves lett a Savoya Park, ahol az ünnepi rendezvénysorozat már péntek délután elkezdődik Varga Viktor, majd Radics Gigi fellépésével. Szombaton a bevásárlóközpontba varázsolt Óriások Földjén a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják, hogy milyen lehet gigantikus Jenga tornyot építeni, vagy hogyan boldogulnak a hatalmas marokkó pálcikákkal. A fergeteges játszótéren helyet kapnak olyan régi klasszikusok is, mint az amőba, a puzzle, vagy a memóriajáték. A látogatók tesztelhetik, hogy XXL verzióban hogy megy a Twister, vagy éppen a Connect4. A nagyszabású játszótéren a fejtörők kedvelői is sem csalódhatnak: gyerekeknek és felnőtteknek szóló rejtvények várják őket, szintén extra méretben.

Szombat délelőtt lesz kire felnéznie a kicsiknek és a nagyoknak: 10 óra 15 perckor indul a Gólyalábas felvonulás a Langaléta Garabonciásokkal. 11.30-kor pedig az Alma zenekar koncertjét hallgathatja meg a közönség. Ebédre nem érdemes desszerttel készülni: a délután négykor fellépő Fluor Tomi után fél 5-től minden édesszájú segítségre szükség lesz a nagy közös születésnapi torta elfogyasztásához. Aki pedig tartósabb emlékkel szeretne hazatérni, az a jelenlévő világsztár-hasonmásokkal, köztük Amy Winehouse-zal, Marilyn Monroe-val, Paris Hiltonnal és Michael Jacksonnal készíttethet közös fotót. A profi felvételeket meg is kapják a látogatók. A nem mindennapi zsúr résztvevői a szerencséjüket is kipróbálhatják: tombolasorsolás is lesz értékes nyereményekkel, a fődíj egy robogó.  Emellett ügyességi játékok és arcfestés is várják az ünnepelni vágyókat mindkét napon. 

További információ:  http://savoyapark.hu/


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat