napja 
 

Új WIZZ-útvonal Budapestről Odesszába (Utazás - Hírek)
Új WIZZ-útvonal Budapestről Odesszába

A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy novembertől heti két járatot indít Budapestről az ukrajnai Odessza városába. Az új járatokra már 4590 forinttól kaphatók jegyek. London–Gatwick, Oslo, Castellón, Kazán és Edinburgh után Odessza a Wizz Air hatodik új úti célja, amely alacsony árakon és magas színvonalú kiszolgálás mellett idén már közvetlenül is elérhető a magyar fővárosból.

Kijev mellett Odessza lesz a második város Ukrajnában, ahová közvetlenül is eljuthatunk Budapestről. A Wizz Air továbbra is elkötelezett, hogy új, keleti úti célok felé nyisson, ezt jelzi az odesszai járat is.

A Fekete-tenger legnagyobb ukrán kikötővárosa ideális úti cél akár nyaralásra, akár kirándulásra, hiszen homokos strandjain és a cári időkben épült, hangulatos belvárosában akár több napra elegendő programot találunk. A város legfőbb látnivalója az 1887-ben épült Opera épülete, amely bécsi barokk stílusban épült egy osztrák építésziroda tervei alapján. A városban több egyetem is működik, az ott tanuló fiatalok miatt pedig egész évben nyüzsgő éjszakai élet várja a turistákat.

A Wizz Air Budapestről és Debrecenből már 83 útvonalon repül 30 országba. A Budapest és Odessza között közlekedő járatot a Wizz Air korszerű Airbus A320-as repülőgéppel teljesíti.

 

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALAI BUDAPESTRŐL

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Viteldíj*

Odessza

kedd, szombat

2019. november 2.

4590 forinttól

 


* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 7 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat