napja 
 

Terecskei Ritának lezsibbadt az arca (Sztárok - Interjúk)
Terecskei Ritának lezsibbadt az arca

Bizonyítottak legvakmerőbb hírességeink: Cseke Katinka, Terecskei Rita, Tóth Roland és Király L. Norbi minden erejüket és bátorságukat összeszedve állták a sarat a nemrégiben megrendezett chilievő versenyen. A paprikás hangulatú estén a legtüzesebb nyelvű sztár jutalmul egy speciális chilis koktélt is elkészíthetett.

 Mexikóiakat is meghazudtoló merészséggel feszegették saját tűréshatárukat népszerű hazai hírességeink egy hetedik kerületi romkocsmában megrendezett chilievő versenyen. A torokszorító feladathoz több tucat bátor próbálkozóval együtt csatlakoztak, akik szintén minden erejüket bevetették annak érdekében, hogy megmérettessenek a nyáresti fűszeres kalandon.A sztároknak az összecsapás első fázisaként 7 különböző erősségű chilivel kellett megbirkózniuk, s a lelkesedés ellenére, bizony akadt olyan, akinek a vártál hamarabb köszörülte torkát a feladat. „Nagyon szeretem a csípőset, de van egy pont, amikor azt mondom, állj! Ez ma este is így történt, a hármas fokozatnál kiszálltam. Különben megbeszéltük Rolival, hogy ő képviseli majd a Bodolai családot” – kezdte Katinka, utalva a Bodolai Bandi szerepét játszó Tóth Roland kollégájára. – „Nagyon büszke vagyok a sorozatbeli férjemre, és persze Ritára is, hisz mindketten végigmentek mind a 7 fokozaton. A tisztesség kedvéért annyit mégis el kell árulnom, hogy már a harmadik erősségűnél is csaltam kicsit… Annyira erősnek éreztem, hogy amikor nem néztek oda a többiek, a pad alól csipegettem az egyes számú chilit” – vallotta be nevetve Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője.

Ezután következett a paprikafüzér-fűző verseny, ahol a leggyorsabbnak Terecskei Rita bizonyult, ezzel bezsebelve a végső győzelmet.„Remekül szórakoztam, hiszen a csapattársaim hasonlóan őrültek, mint én. Az utolsó néhány chili azért kissé próbára tett. Bár kibírtam a 7 fokozatot, egy darabig szerintem nem érzek majd ízeket! Egy szerencsém van, hogy van pár napom kipihenni az égető élményt a legközelebbi koncertünk előtt, úgyhogy az időzítés ilyen szempontból jó volt a zsibbasztásra. Ami pedig külön öröm számomra, hogy győztesként Keresztes Ferenc világbajnok mixerrel egy speciális chilis tequila koktélt is készíthettem, és persze rögvest hűsítettem vele lángoló torkomat

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat