napja 
 

Akció és dráma az HBO GO új sorozataiban (Programajánlók - Film)
Akció és dráma az HBO GO új sorozataiban

 Az HBO GO júniusi kínálata elképesztően sokszínű, egymást érik az ígéretesebbnél ígéretesebb sorozatok. Ezúttal egy akció (Jett) és egy krimi (Város a hegyen) sorozatot ajánlunk.

Június 15-én indult a Cinemax új sorozata, a Jett, amelynek alkotója, írója, rendezője és executive producere Sebastian Gutierrez (Gothika). A börtönből frissen szabadult, profi tolvaj, Daisy (becenevén: Jett) Kowalski (Carla Gugino) gyermeke születése után visszavonult, most azonban kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért. Miután éppen csak sikerült végrehajtania egy veszélyes “utolsó” melót, könyörtelen, Jett képességeit saját céljaikra felhasználó bűnözők nyomására el kell vállalnia további megbízásokat is.

A Cinemax drámasorozatának kilencrészes évadának főszerepében Carla Gugino (TörésvonalSin CityKémkölykök-trilógia) látható, aki executive producerként is közreműködött a sorozat létrejöttében. A Jett-ben szerepel továbbá Giancarlo Esposito (Better Call Saul, Totál szívás – amelyért Emmy-díjra is jelölték) a nagy hatalmú bűnöző, Charlie Baudelaire szerepében.

sorozat már elérhető az HBO GO-n, magyar felirattal. Az előzetes itt nézhető meg: https://youtu.be/Dx-p801CVHQ

Június 17-én startolt a Showtime új, 10 részes krimi sorozata, a Város a hegyen (City on a Hill), főszerepben a Golden Globe-díjas, Emmy-jelölt Kevin Bacon (Gyilkos hajsza), továbbá az amerikai színészkamara díjával kitüntetett Aldis Hodge (Underground).

A Város a hegyen az 1990-es évek elején játszódik Bostonban, ahol erőszakos bűnözők tobzódnak a helyi bűnüldöző szervek hallgatólagos támogatásával, amelyeknél a korrupció és a rasszizmus a norma. A fikciós történetben a változás motorja a Brooklynból érkező kerületi ügyészhelyettes, Decourcy Ward (Hodge) lesz, aki meglepő módon szövetségre lép a korrupt, mégis tiszteletnek örvendő FBI-veteránnal, Jackie Rohrral (Bacon).

Együtt felveszik a harcot egy pénzszállító autókat fosztogató charlestowni rablóbandával, amelyből akkora ügy lesz, hogy az végül Boston teljes bűnüldözési rendszerére kihat, és mindent megváltoztat.

A Showtime sorozatában látható még Jonathan Tucker (Kingdom), Mark O’Brien (CTRL nélkül), Lauren E. Banks (Instinct), Amanda Clayton (Tyler Perry If Loving You Is Wrongja), a Tony-díjra jelölt Jere Shea (Passion), Kevin Chapman (Vértestvérek) és Jill Hennessy (Nyughatatlan Jordan). A vendégszereplők közt felbukkan Sarah Shahi (Békét, bíró!), Kevin Dunn (Az alelnök), Rory CulkinGeorgina ReillyGloria Reuben (Vészhelyzet), James Remar (Dexter), Dean Winters (Különleges ügyosztály) and Samantha Soule (Godless). Chuck McLean and Tom Fontana mellett a Város a hegyen executive producere volt az Emmy-jelöltJennifer Todd (Jason BourneMemento), az Oscar-díjas Ben Affleck, az Oscar-díjas Matt DamonMichael Cuesta (Homeland) és Barry Levinson (Esőember).

sorozat már elérhető az HBO GO-n, magyar felirattal.

Az előzetes itt nézhető meg: https://youtu.be/IfFQpe8PGaM

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat