napja 
 

Szurkolói különgépek a magyar válogatott walesi selejtezőjére (Utazás - Úti cél)
Már foglalhatók a repülőjegyek a novemberi cardiffi mérkőzésre
 Szurkolói különgépek a magyar válogatott walesi selejtezőjére

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága novemberben két szurkolói különjáratot indít Cardiffba, a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőjére.

A csapat Horvátország és Azerbajdzsán legyőzése után Budapesten Wales ellen is nyert, így jelenleg csoportja 1. helyén várja a folytatást. A selejtezősorozat utolsó mérkőzésén, november 19-én Cardiffban lép pályára a válogatott Wales vendégeként. A Wizz Air ismét szurkolói különjáratot indít, így a magyar szurkolók ismét a helyszínen szurkolhatnak majd a magyar csapatnak.

 A különjáratok november 19-én reggel 8:00, illetve 8:30-kor indulnak Budapestről, a délelőtt folyamán érkeznek Cardiffba, és a mérkőzés után, éjjel 01:00, illetve 01:30-kor indulnak vissza Magyarországra. Jegyek egy útra 31 790 forinttól (99.99EUR, 89.99GBP)* már foglalhatók a wizzair.com honlapon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

 Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air régóta támogatja a válogatott szurkolóit, hogy a helyszínen biztathassák a nemzeti tizenegyet. A 2016-os Európa-bajnokság meccseire, valamint a 2018-as vb-selejtezők idegenbeli mérkőzéseire is szervezett különjáratokat a légitársaság, szombaton pedig Bakuba, az Azerbajdzsán ellen 3-1-re megnyert selejtezőre is indított szurkolói gépet.

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy különjáratunknak köszönhetően sok honfitársunk szombaton a bakui stadionban örülhetett a magyar válogatott győzelmének. Nagy örömmel tölt el bennünket a csapat kiváló szereplése, és boldogan biztosítjuk a szurkolók cardiffi utazását is. A járatindulások időzítésével igyekszünk a lehető legkényelmesebbé tenni a focirajongóknak, hogy élőben láthassák a kedvenceiket, és még aznap éjjel hazatérhessenek a Wizz Airtől megszokott alacsony viteldíjak és kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett.”

 * Az ár csak egy útra vonatkozik, és tartalmazza az adókat, az adminisztrációs és az egyéb kötelező díjakat, valamint egy darab (legfeljebb 40 × 30 × 20 cm-es) kézipoggyász díját. Minden fedélzeti poggyászért és feladott poggyászért további többletdíjat kell fizetni. Az ár csak a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban intézett foglalásokra érvényes. Helyek a megadott áron csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 7 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat