napja 
 

Nagy Feróékkal koncertezik Abaházi Csaba (Sztárok - Interjúk)
Nagy Feróékkal koncertezik Abaházi Csaba

Kisebb téli pihenőre vonult az ismert tévés műsorvezető, Abaházi Csaba, akinek született rockerként most, a sok szabadidő közepette is a zene körül forog az élete. Közben persze már gőzerővel készül a nagy képernyős visszatérésre: a tavaszi tévés évadra. De hogy férnek meg a műsorvezetés, a zenekar és a családi teendők egymás mellett, és milyen új kihívásokkal néz szembe 2019-ben?

Abaházi Csaba már alig várja, hogy kedvenc műsora, a Sláger TV-n futó Zeneposta társházigazdájaként vadonatúj epizódokkal térhessen vissza a képernyőre. Bár közben természetesen rádiózik, de így, hogy most a tévés pihenő miatt több a szabadideje, a családdal és a zenekarával is többet tud foglalkozni. Mint azt megtudtuk tőle, nemrégiben igen nagy lehetőség „hullott az ölükbe”.

„Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen márciustól a Beatrice előzenekara leszünk. Budapesten többek között a Barba Negrában fogunk velük fellépni, de több vidéki koncertre is elkísérjük őket a március 1-jén kezdődő turnéjukon” – mesélte lelkesen Abaházi, aki arról is beszélt, mennyire nehéz összehangolni munkahelyi feladatait a családi teendőkkel. „Minden szabadidőmet igyekszem a családommal tölteni, de ez nem mindig egyszerű. Munkából nem nagyon lehet család miatt hiányozni, a zenekar pedig ugyan csak a harmadik helyen áll a tévézés és a rádiózás után, de azzal kicsit egyszerűbb összeegyeztetni az életem. A zenekarban mindenkinek van civil foglalkozása és családja, így sajnos nem tudunk hetente új dallal jelentkezni. Mi azt valljuk, hogy elsősorban a saját magunk szórakoztatására zenélünk, de nagyon örülünk, hogy van közönségünk, akik szeretik, amit csinálunk.”

Csabához hasonló, vagy inkább egy cipőben jár a Sláger TV Híradó műsorvezetője, Bűdi Szilárd Szili is, aki a tévézés-rádiózás és a család mellett saját zenekara körüli teendőkkel is foglalkozik. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen mindkét főállására egyforma lelkesedéssel tud koncentrálni.

 „Nem tudom, lehet-e két dolgot egyszerre jól csinálni, de én úgy érzem, nekem sikerül. Szerencsére a családra is elég időm marad, mert koncertek hétvégén vannak, a tévés munkák pedig hétköznap. Ami a legfontosabb, hogy mindkettőt nagyon szeretem csinálni, így egyiket sem teherként élem meg. Imádok képernyőn lenni, a koncerteken pedig tudok személyes kapcsolatot létesíteni a közönségemmel. Nem tudnék választani, melyiket szeretem jobban, egyiket se tudnám elfelejteni” – nyilatkozta Szili. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat