napja 
 

Téli varázslat a Fa-val (Szépség - Kozmetika)
Téli varázslat a Fa-val

Éld át a téli varázslatot kellemes vanília illattal a Fa limitált kiadású Wintertime Magic termékeivel! Kreálj ellenállhatatlanul télies érzést a Fa vanília illatú limitált kiadású termékeivel!

Az év ezen időszaka mindig varázslatos tipikus illatokkal, ízekkel és ünnepnapokkal, ilyenkor érzékeid is megérdemlik a kényeztetést a hideg hónapok alatt. A Fa Wintertime Magic termékei nem csak táplálják a bőrt, hosszan tartóan meleg vanília illatot árasztanak, melyet a téli időszak tipikus illatai inspiráltak. A krémtusfürdő és a hosszantartó, alumínium-mentes, vegán dezodor gyengéd a bőrhöz és kellemesen nyugtatják érzékeit a többi Fa termékekhez hasonlóan. Ráadásul környezetedet is óvja, mert részben újrahasznosított alumíniumból készült a csomagolása. A kényeztető vanília illata megédesíti a napjaidat és felfrissítik a lelked még a leghidegebb, legzordabb időjárásban is. A tél legpörgősebb napjai még előtted állnak, engedd át magad a Fa téli kiadású termékei kényeztetésének, melyek garantáltan lenyűgöznek majd.

A Fa márka 1954 óta egyet jelent az innovatív testápolási termékkekkel, amelyek kényeztetik az érzékeit és ellenállhatatlanul puhává varázsolják a bőrt. A világ egyik legismertebb márkájaként termékeink megtalálhatóak a Közel-Kelet, Afrika, valamint az Ázsia, és a Csendes-óceáni régiók polcain is.

Ajánlott fogyasztói ár: Fa Winter Magic dezodor 150 ml: 799 Ft, tusfürdő 250 ml: 649 Ft


 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat