napja 
 

Budapesten koncertezik David Duchovny (Programajánlók - Muzsika)
MoM Sport 2019. február 11. 20:00
Budapesten koncertezik David Duchovny

David Duchovny koncert - Meet&Greet

Amikor David Duchovny nevét meghalljuk mindenkinek a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, az X-akták, Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és számos sorozat, sikerfilm főszereplője jut eszünkbe.

Ezúttal nem a filmvásznon, és nem a képernyők előtt élvezhetjük játékát, muzikalitásának is tanúi lehetünk. Az alternatív rock együttes énekeseként szinte fénysebességgel robbant be a zenei életbe, és hamar elnyerte a kritikusok éa  közönség elismerését és rajongását.

David 2015-ben fejezte be első stúdiólemezét, melynek a címe „Hell or Highwater”. Második albumát, „Every Third Thought”, 2018 februárban adta ki. David és együttese már turnézott Európában, az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Ausztráliában. David Duchovny 2019-re tervez egy újabb európai turnét, jelenleg a stúdiójában dolgozik az együttesével a harmadik lemezén. 

Koncertjei során hatalmas sikereket arat és 2019-es koncertturné állomásai során most először Budapesten lép fel a hollywoodi sztár és bandája. A legendás sármőrrel 2019. február 11-én találkozhatunk a MoM Sportban a Danubius Music szervezésében.

David Duchovny Meet&Greet

Az eseményre jegyek korlátozott számban még kaphatóak!

Találkozzon személyesen az X-akták, Fox Mulder ügynökével és a a Kaliforgia Hank Moodyjával!

Ne maradjon le David Duchovny Meet&Greet eseményünkről, mely 2019. február 11-én 18.00-kor kezdődik a Mom Sportban. A Meet&Greet jegyet váltott vendégeink részére a regisztráció és biztonsági ellenőrzés 17.15-kor indul, kérjük, ekkorra érkezzenek a MOM Sport Danubius Music VIP zászlóval jelölt bejáratához.

A jegy tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

  • 1 db fotó David Duchovnyval
  • 1 db választott tárgy dedikálása
  • Zártkörű Soundcheck
  • Korai és kényelmes belépés a koncertre

Kérjük kedves vendégeinket, hogy az eseményt megelőző 17.15-kor kezdődő akkreditációra pontosan érkezzenek, ugyanis a későket nem áll módunkban beengedni és a már megváltott jegyet sincs lehetőségünk ez esetben visszaváltani.

A mobiltelefonok, kamerák és egyéb személyes eszközök használata nem megengedett a Meet&Greet alatt, ugyanis profi fotós készíti majd a képeket az eseményen.Köszönjük, hogy csatlakoznak az eseményhez! 

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/david-duchovny-koncert-budapest-mom-sport-1060255/performance.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=onoffice&utm_campaign=davidduchovny

David Duchovnyról bővebben:

New Yorkban született és nevelkedett. A Princeton egyetemre járt, majd a Yale-en szerezte meg mesterdiplomáját angol irodalomból. Már jó úton haladt, hogy megszerezze a PhD fokozatát, amikor inkább a színészet mellett döntött. 

Hamarosan az egyik legelismertebb, leghíresebb hollywoodi színésszé nőtte ki magát.  A Fox Televízió szörnyének sztárja sikert aratott az X-AKTÁK-ban, Davidet a „Kiváló színész” -nek járó Emmy Díjra jelölték ”Sorozatok” kategóriában, majd 1997. januárjában megnyerte a legjobb színésznek járó Golden Globe díjat „Filmsorozatok” kategóriában. Összesen háromszor jelölték Golden Globe díjra, szintén háromszor a Screen Actors” Guild díjra, és egyszer a TV Kritikusok Legjobb Színésznek járó díjára „Sorozatok” kategóriában.  

Később David filmrendezői feladatot is bevállalt a már amúgy is széles tevékenységi köre mellé, amikor megírta, megrendezte és a főszerepét iseljátszotta három X-Akták epizódnak, melyek nagy elismerést és jó kritikákat kaptak. Ezek a következők voltak: “The Unnatural” (Természetellenes), melyben a főszerepet Jesse Martin játszotta; “Hollywood A.D.,” melyben a főszereplők Garry Shandling és Tea Leoni voltak; valamint a “William” című epizód. Rendezői tehetségét a Fox listavezető sorozatában a „BONES” -ban („Csontok”) is megcsillogtathatta, valamint a „CALre IFORNICATION” („Kaliforgia”) hat epizódjában is. 

2002-ben Duchovny játszotta el a főszerepet a Miramax Filmstúdió vígjátékában, a FULL FRONTAL („Szemből telibe”) című filmben, Steven Soderbergh rendezésében, Julia Roberts és George Clooney partnereként. Ezután még néhányszor visszatért televíziós szerepekbe. Először jó barátjának, Bonnie Hunt-nak a „LIFE WITH BONNIE” (Élet Bonnie-val) című show-jába, mely szerepéért Emmy díjra jelölték 2003-ban.  Ezután felejthetetlen szerepe volt a „Szex és New York” -ban, ahol a Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw ex-szeretőjét játszotta.

2005-ben debütált első játékfilmének, a „HOUSE of D” („Így nőttem fel”) rendezésével, melynek forgatókönyvét is ő írta, és amelyben szereplőként is megjelenik. A másik hosszan futó sorozata, a „CALIFORNICATION” („Kaliforgia”) mely hét évig ment a TV csatornákon. Hank Moody nagyon jelentős szereplő volt a filmben, David Duchovny alakításában, mely aztán bekerült a poplexikonokba. Ezért a szerepéért nyerte el a Legjobb Színésznek járó Golden Globe díjat Vígjáték kategóriában. 

 A Farrar Straus and Giroux 2015 februárban adta ki David Duchovny „HOLY COW” (Szent Tehén) című első regényét, mely sokáig vezette a New York Times bestseller listáját.  Ezt követte második regénye, „Bucky F…… Dent”, mely szintén a New York Times bestseller listáját vezette és 2016-ban adták ki világszerte.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat