napja 
 

Megdöbbentő felfedezés: a Titanicot valójában a Dunán forgatták! (Programajánlók - Kultúra)
Filmes titkok és egyéb érdekességek Litkai Gergely és Felméri Péter Budapest-estjében
Megdöbbentő felfedezés: a Titanicot valójában a Dunán forgatták!

A Parlamentben perlekedő hungaroszauruszok, autópályák alapján fővárost választó Árpád vezér és részeg alattvalókról elnevezett Erzsébetváros: a tősgyökeres budapesti Litkai Gergely és az annyira vidéki, hogy már külföldi Felméri Péter székesfővárosunkban tart igencsak alternatív idegenvezetést a Comedy Club legújabb epizódjában. Magyar Disney-kastélyok, kilencedik kerületi patkányirtó bogyók és korhatáros Freddie Mercury-mozaikok péntek este a Comedy Centralon.

Hatodikosok által illusztrált alternatív történelemóra, hipsztercombok a köztéri szobrászat tükrében, Tarlós István és a Budapest-kvíz, Hollywood sötét titkai. Minden, ami Buda és Pest a generációk óta Nefelejcs utcai Litkai Gergely és az örök turista Felméri Péter válogatásában. Megtudhatjuk, hogy a több nőn kívül milyen érvek szólnak még Budapest mellett a főváros-vidék vitában, hogy a Duna melyik oldalán van több stadion, illetve, hogy hol találjuk a város rejtett kincseiként megbúvó szocialista galamb-illemhelyet és a térfigyelés védőszentjét.

 Átutazóként tippeket kaphatunk arra, hogyan járjuk körbe a 101 kihagyhatatlan látnivalót a kolozsvári busz indulása előtt, érdemes-e pöttyös homlokú lányokkal ismerkednünk az Andrássy úton, vagy hogy hová érdemes fordulnunk kínai nyelvleckékért.

 És hogy hogy kerülnek a Mátrix szereplői egy belvárosi romkocsmába, DiCaprio pedig a Dunára?

 Kiderül a Comedy Club következő részéből, pénteken 21.00-tól a Comedy Centralon

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat