napja 
 

Fördős Zé új ételkínálatot álmodott a Shellnek (Gasztronómia - Konyhatrend)
Fördős Zé új ételkínálatot álmodott a Shellnek

Korábban csak azért mentünk a benzinkutakra, hogy megtankoljuk az autónkat, ma már többet is szeretnénk, ha megállunk pihenni útközben: kellemes környezetben finom ételeket fogyasztani egy jóízű és erős kávé mellett. A Shellnél immár mindez egyszerre elérhető, hiszen a cég bevezeti az új deli by Shell márkát, amely megújult üzletekkel és Fördős Zé együttműködésével újragondolt ételkínálattal várja a vendégeket Magyarországon.

A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fogyasztói szokások és igények figyelembevételével alakítsa a töltőállomások shopjait, ezért úgy döntött, hogy nemcsak újraformálja a benzinkutakon található üzletek arculatát, hanem a magyar ízlést és az aktuális gasztronómiai trendeket szem előtt tartva, új ételkínálatot alakítson ki.

Az új deli by Shell kínálat a minőséget, a finom ízeket és a széles választékot képviseli, ahol mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő tökéletes harapnivalót. Fördős Zé, a Street Kitchen házigazdája a legtöbb terméket újraalkotta a kínálatban, legyenek azok friss vagy előre csomagolt szendvicsek, hideg vagy meleg fogások. A vásárlók izgalmas ízkombinációkkal találkozhatnak a szendvicsek, a paninik, a hot dogok és még a pizzák esetében is, és az ételek mellé 100 %-os deli by Shell gyümölcslevet és a Caffé Perté gyakorlott baristái által készített frissítő kávét választhatnak.

Megtisztelő és izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. A fogyasztók egyre fogékonyabbak a magasabb színvonalú gasztronómiai élmények iránt, a töltőállomások pedig egyre komplexebb szolgáltatóhellyé alakulnak, ahol az ételek legalább olyan vonzerővel bírnak, mint a minőségi üzemanyag. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a deli by Shell kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen, és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt” – avatott be a részletekbe Fördős Zé.

Az ízletes ételkínálat mellett a Shell három új shop koncepcióval is várja a vásárlóit. Az autópályákon található on-the-move töltőállomásokon a vendégek modern belső térrel, kényelmes étkezőrésszel és a deli by Shell széles termékválasztékával találkozhatnak. A városi kávézó koncepció a trendi kávézók hangulatát idézi, ahol a vendégek nemcsak egy frissítő kávéra vagy finom desszertre térhetnek be, de találkozóik számára is kiváló helyszín lehet. A quick stop töltőállomások shopjainál a tankolás mellett a gyors és kényelmes vásárláson van a hangsúly. A benzinkutakon – formátumtól függetlenül - kényelmes ülőhelyek, elektromos csatlakozók és ingyenes wifi is rendelkezésre áll.

A Fördős Zével készített interjú: https://www.youtube.com/watch?v=eAceiISarDU

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat