napja 
 

A férj prostija (Programajánlók - Kultúra)
Borsa Brown új erotikus regénye
A férj prostija

Borsa Brownnak, hazánk egyik legsikeresebb írónőjének új erotikus regénye jelenik meg A férj prostija címmel.

Borsa Brown ismét nem bíz semmit a véletlenre. Az erotikus regények magyar királynője április elején egy stand alone regénnyel erősíti meg trónját, hogy aztán ősszel ismét egy elzárt világba kalauzolja olvasóközönségét.

Legutóbbi kötetének premierjén (Az arab fia) több, mint ezren várták, hogy az írónő dedikáljon, az Álomgyár Kiadó most, A férj prostija című könyv bemutatóján sem számít kisebb tömegre.

Az írónő olyan címet választott új regényének, mely mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

“Tisztában vagyok vele, hogy „A férj prostija” egy megdöbbentő cím, de pont ez volt vele a célom. Felkapják rá az emberek a fejüket, és eszükbe sem jut, hogy ezt a témát én teljesen máshonnan fogom megközelíteni. Ez benne a jó. Az erotika nagyon erős vonala a könyvnek, de sokkal nagyobb hangsúlyt kap benne a család, a nőiesség, a kitartás, és a hűség. “- nyilatkozta Borsa.

Elmondta, hogy minden regényének komoly mondanivalója van, így A férj prostijának is, senkit ne tévesszen meg a megosztó cím.

“A regénynek egyértelműen üzenete van a nőknek, de ha őszinte akarok lenni, akkor nem csak a nőknek. Belefásulunk a hétköznapokba, sokszor nem tudjuk hol a helyünk a világban, sőt, gyakran már a családon belüli szerepek is felcserélődnek. Ez maga után vonhatja akár egy házasság felbomlását is. Önzőnek kell néha lennünk, attól még nem leszünk rossz anyák, vagy feleségek. Nincs nő, aki elégedett magával, szerintem ez természetes dolog, de meg kell látni magunkban a szépséget. Mert igenis van.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat