napja 
 

Kokain és Vicodin (Sztárok - Hírek)
Kokain és Vicodin

Az elsődleges vizsgálatok szerint is gyógyszertúladagolás végzett Sage Stallonéval. A  rendőrség július 19-én annyit hozott nyilvánosságra, hogy a producer-rendező körül 65 gyógyszeres fiolát találtak kokainnal és összeört Vicodinnal töltve, ám Sage Stallone testén nem voltak nyomai egyik fehér pornak sem.

Mint ismeretes, Sage Moonblood Stallonét, Sylvester Stallone 36 éves fiát egy hete holtan találták hollywoodi lakásán.  A rendőrség kizárja a bűntény lehetőségét, és erőszakra utaló nyomokat sem fedeztek fel. A házban búcsúlevelet nem találtak. Ennek ellenére nyomozást indítottak a körülmények tisztázására. 

Sage Stallone a színész legidősebb fia volt az első házasságából, amelyet Sasha Czackkal kötött. Sage-nek van még egy öccse, Seargeoh, és három féltestvére, Sophia, Sistine, és Scarlet. Sage filmes karrierjét apja egyik filmjében, a Rocky V-ben kezdte, amikor 14 éves volt, Rocky fiát játszotta. Erre még egyszer, 20 évesen is sor került a Daylight - Alagút a halálba című filmben, majd abbahagyta a színészetet, és filmes vállalatot alapított, amely elfeledett filmek újraforgalmazásával és technikai feljavításával foglalkozott. Producerként és rendezőként is beindult a karrierje. 2006-ban visszautasította apját, a Rocky Balboában nem játszotta el ismét Rocky fiát.

Sylvester Stallone egyelőre nem adott ki közleményt, és újságírói kérdésekre sem válaszolt. Előző nap, 12-én azonban milliók láthatták, amikor megjelent a San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozón, ahol Arnold Schwarzeneggerrel együtt színpadra lépett.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat