napja 
 

Tavasznyitó akció a Wizz Airtől: - 20% (Utazás - Hírek)
Tavasznyitó akció a Wizz Airtől: - 20%
A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága most 20% kedvezményt ad minden ma elvégzett foglalásra. A kedvezmény mindenki számára elérhető, és minden járatra érvényes!
 
A húsvéti hosszú hétvége közeledtével a Wizz Air arra biztatja az utazókat, hogy ragadják meg az alkalmat és böngésszenek a kivételesen alacsony viteldíjú utak között. Legyen az húsvéti családi meglepetés vagy egy új város felfedezése kettesben, a mai nap a legjobb arra, hogy emlékezetessé tegyük a közelgő ünnepi hétvégét.
 
 
Pizza és kávé Nápolyban, séta Berlinben vagy múzeumlátogatás Athénban - a választékra nem lehet panasz. Akár 2990 forinttól** foglalhatók a jegyek 31 ország 73 úti céljára, de a kedvezményes viteldíjak csak ma éjfélig érvényesek.
 
A WIZZ tehát arra biztatja a szemfüles utazókat, hogy minél előbb foglalják le a legjobb ajánlatokat a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban, hiszen a legjobb ajánlatok hamar elkelnek.
  
*  20% kedvezmény érvényes minden foglalási díjból, amely tartalmazza az adókat és nem választható költségeket, de nem tartalmazza az adminisztrációs díjat. A promóció időtartama: 2018. március 21. 00:00-23:59 közép-európai idő szerint. Az utazási idő korlátozott, az utazás vége legkésőbb 2018. április 30. lehet. A kedvezmény kizárólag a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végzett foglalásokra érvényes.

 **Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat