napja 
 

Több mint 3000 gyereket emeltek a magasba a hétvégén (Egészség - Wellness)
Csobot Adél, Istenes Bence és Kiss Gergely is részt vett a világrekordban
Több mint 3000 gyereket emeltek a magasba a hétvégén

lyen még nem volt! – Nagyszabású világrekordot állított fel hétvégén a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amelynek keretében, az előzetes számítások alapján, több mint 3000 kisgyereket emeltek magasba országszerte. A Családok Éve programsorozat részeként hívták fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Az eseményen ott volt Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Istenes Bence és Csobot Adél is. Bence és Adél ráadásul nemcsak műsorvezetőként voltak jelen, részt vettek a világrekordban is. Bence Adélt emelte a magasba, akinek hasában már ott van második gyermekük.

Generációk fogtak össze a hétvégen kortól és nemtől függetlenül, hogy felállítsák az egyszerre felemelt gyermekek világrekordját! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos kezdeményezése arra hívta fel a figyelmet, mennyire csodálatos dolog a gyermekvállalás.

Több ezer emberrel együtt, a kezdeményezés egyik fővédnöke, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és háromszoros apuka is a magasba emelte 17 hónapos kislányát, Olíviát.

 

 „Sportolóként nagyon a figyelem középpontjában vagyok, ezért is érzem úgy, minden olyan fontos ügy mellé oda kell állnom, amivel egy kicsit is hatással lehetek. Több állatokkal, sporttal, környezetvédelemmel, gyerekekkel kapcsolatos alapítvánnyal működtem már együtt. Ezt a kezdeményezést is szívügyemnek érzem. A család a mindent jelenti számomra, a sportsikerek mellett ők a legnagyobb boldogság az életeben. Legkisebb lányunk, Olívia is tervezett gyerek volt, és úgy érzem, vele lett teljes a családunk, nagyon boldog vagyok. A feleségem és a három lányom annyira elkényeztet, hogy nem is kívánhatnék többet” – mondta Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó.

 

Csobot Adél és Istenes Bence, akik nemrégiben árulták el a nyilvánosságnak, hogy hamarosan érkezik második kisfiuk, szintén lelkesen csatlakoztak a délelőtti programhoz.

„Ha egy fiatal, huszonéves pár biztos az érzelmeiben, ha együtt akarják leélni az életüket, akkor szerintem, ha tehetik, ne várjanak a családalapítással. Ne féljenek attól, hogy más lesz az életük – nyilván nagy változás egy kisgyermek születése, de csodálatos dolog” – kezdte Adél. „Én ezt tapasztalom Natan születése óta, és még boldogabb vagyok, amióta tudom, hogy hamarosan testvére születik. Szeretnék ennek az ügynek a hazai nagykövete lenni és mindenkit arra biztatni, élvezzék ki a szülővé válás, a gyereknevelés előnyeit. Terveztük a második babát, azt szerettük volna, hogy a gyerekeink között kevés korkülönbség, két - két és fél év legyen. Szerintünk ez abszolút ideális, ráadásul a gyerekek többet is tudnak majd együtt játszani” – tette hozzá Csobot Adél.

 A szervezők nemcsak a világrekord kísérletnek köszönhetően mozgatták meg az ország apraját-nagyját, a részvevőket színes családi, és zenés programok várták több helyszínen országszerte. Budapesten, míg például az apróbbak a Ringató családi koncert hallgathatták végig, addig a nagyobbacska gyerekek a Kaláka zenekar dalaira szórakozhattak szüleikkel vagy éppen a nagybácsival, nagynénivel, nagyszülőkkel.

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat