napja 
 

Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart (Sztárok - Party)
Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart

A spanyol olajbogyó nem csak egészséges, de finom is. Ez derült ki egy bemutatón, ahol Miguel Millera spanyol séf Sági Szilárd gasztrokibiccel közösen készített ízletes salátákat. Az eseményen részt vett Tatár Csilla is, aki megmutatta, hogy nem csak a képernyőn, hanem a konyhában is otthonosan mozog. Nagy Adrienn, Iszak Eszter, Dukai Regina, Baricz Gergő, a Nyári lányok, Vastag Tomi és az Apolló 23 tagjai is belekóstoltak a spanyol ételkülönlegességekbe.

 „Négy évet éltem Spanyolországban, éa amit abból az időszakból a legjobban hiányolok, az a nagy vásárcsarnok, ahol körülbelül 5 méter hosszan csak különböző olajbogyók voltak a standokon, némelyik már bekeverve, így egyből a szívemhez legközelebb állót tudtam kiválasztani – mesélte Sági Szilárd. – Azért örültem ennek az eseménynek, mert megmutathattam, hogy milyen egyszerű elkészíteni ezeket a finom ételeket. Most magyaros ízekkel szemléltettem, hogy a spanyol olajbogyó számtalan módon variálható. Némi érzékkel bárki hozzátehet bármit, ami a keze ügyébe kerül, ezt a könnyű ételt nem lehet elrontani” – tette hozzá a gasztrokibic, aki eseményen sokhagymás-tökmagolajos és mangalicás-bazsalikomos marinádokat készített. A rendezvényen a hazai sztárvilág néhány képviselője is megkóstolta a spanyol olivabogyóból készült ételkülönlegességeket és döntött úgy, hogy kalóriadús snackek és chipsek helyett inkább a spanyol bogyót választja, ha nassolásra vágyik.  Dukai Regina ki is próbálta magát a salátakészítés művészetében: önként jelentkezett, hogy segítsen Sági Szilárdnak és Miguel Millerának a finomságok gyártásában.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat