napja 
 

Pásztor Anna: A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra (Sztárok - Interjúk)
Pásztor Anna: A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálja nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut? A Playboy Man of the Year múzsa kategóriájának jelöltjei elárulták, hogy számukra mi jelenti az igazi feltöltődést, miből inspirálódnak vagy éppen ki a példaképük. 

Pásztor Anna a legapróbb dolgokból is képes inspirálódni, a vadóc és extrém stílusáról ismert énekesnőnek a szabadság és az élet minél teljesebb megtapasztalása a legfontosabb.

„Legfőképp az élet gyönyörűsége és sokfélesége az, ami megihlet. Nem csak a nagyon boldog, hanem a megrázó pillanatok is. Imádom a nagyon nagy mélységeket és magasságokat is. Engem szinte bármilyen apróság tud inspirálni, ami lehet egy kisbabában, egy mosolyban, egy kacér nézésben, mindenben, ahol az élet lüktet. Szeretném biztatni az embereket, hogy merjenek játszani, kockáztatni és élvezni az életet”– kezdte Pásztor Anna, aki imádja izgalmakkal teli életét, és mindig új utakat, újabb kihívásokat keres. „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra. Nehezen bírom a kötöttségeket, és igyekszem az életemet kerülőutakon élni a kötelezők helyett” – tette hozzá Anna.

Mádai Vivien nemcsak a képernyőn, de a közösségi média felületeken keresztül is nagy hatással van az emberekre. Célja, hogy példát mutasson követőinek, hiszen számára nagyon fontos, hogy az emberek megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat.

„Amikor megszületett a kisfiam nem rejtegettem a testem, hiszen azt gondolom, nem kell mindig tökéletesen kinéznünk. Sőt, szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy egyszerűen csak szeressük és fogadjuk el magunkat. Azt vallom, hogy ha önmagunkat adjuk és harmóniában élünk, nem lehet baj” – mondta el Vivi, akinek legnagyobb példaképe az édesanyja. „Négy gyermeket felnevelt szépen, tisztességesen. Szerintem ez nem csak számomra, hanem mindenki számára példaértékű” – folytatta a csinos műsorvezető.

Mádai Vivien és Pásztor Anna mellett olyan inspiráló hölgyek várják még a szavazatokat a Man of the Year múzsa kategóriában, mint Borbély Alexandra, Balsai Móni és Kiss Virág. Szavazni 2018. március 26-ig a http://www.playboy.hu/manoftheyear/ oldalon lehet.

Fotó: Kleb Attila

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat