napja 
 

Love WIZZ in the air! 20%-os Valentin-napi ajánlat (Utazás - Hírek)
Love WIZZ in the air! 20%-os Valentin-napi ajánlat

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága a WIZZ Discount Club szerelmes tagjainak lehetőséget nyújt arra, hogy korábban ünnepeljék a Valentin-napot: minden mai, azaz február 8-án éjfélig elvégzett foglalásra 20%* kedvezményt biztosít.

A jegyek akár 2990** forinttól foglalhatók, ez tehát tökéletes alkalom arra, hogy lecsapj a legjobb ajánlatokra és elrepítsd szerelmed a Wizz Air hálózatában elérhető számos romantikus úti cél valamelyikére.

 

 

Látogassatok el Ciprusra, ahol a legenda szerint Afrodité, a szerelem görög istennője született, vagy bújjatok össze Izlandon, mint két sarki róka. Élvezzétek az olasz romantikát Bariban, vagy koccintsatok egy pohár francia vörösborral Bordeaux-ban.

 Nehéz a döntés? Próbáld ki az Utazástervezőt a Wizz Air weboldalán! Elég néhány részletet megadnod, és a WIZZ máris előáll a legjobb romantikus ajánlatokkal, melyek közül kiválaszthatjátok a legvonzóbbat.

 Ha pedig szingli vagy, szólj egy barátodnak vagy barátnődnek, és foglaljatok le közösen egy gyors kiruccanást. Ki tudja, talán éppen így talál meg a szerelem a 31 ország 73 úti céljának valamelyikén, ahova eljuthatsz Magyarországról a Wizz Airrel. 

 

 *  20% kedvezmény érvényes minden WIZZ Discount Club foglalási díjból, amely tartalmazza az adókat és nem választható költségeket, de nem tartalmazza az adminisztrációs díjat. A promóció időtartama: 2018. február 8. 00:00-23:59 közép-európai idő szerint. Az utazási idő korlátozott, az utazás vége legkésőbb 2018. május 31. lehet. A kedvezmény kizárólag a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végzett foglalásokra érvényes.

 **Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

 *** További információ a WIZZ Discount Clubról:

 https://wizzair.com/hu-hu/informaciok-es-szolgaltatasok/a-wizz-szolgaltatasai/wizz-discount-club#/

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat