napja 
 

Újra mozizhatunk a MOM Parkban (Programajánlók - Film)
Óriás plüssfotelek és prémium hangélmény várja a filmek szerelmeseit
Újra mozizhatunk a MOM Parkban

Ismét mozizhatunk a MOM Parkban, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt CİNEMApinkben. A bevásárlóközpont egy teljesen megújult, prémium szolgáltatással várja a filmrajongókat: 4K-s vetítőgépek, különleges hangrendszer és egyedi tervezésű mozifotelek biztosítják a kihagyhatatlan moziélményt. Egy valami azonban nem változik: az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak. 

A magas minőségű gasztronómiai és vásárlási szolgáltatásairól ismert MOM Park bevásárlóközpont február 8-tól az ország egyik legkorszerűbb mozijával várja a filmek szerelmeseit Az akár másodpercenként 60 képkockás sebességre is képes 4K vetítőgépek mellett a termekbe Dolby Atmos 360 hangrendszer került beépítésre, amelynek köszönhetően a nézők bárhol is ülnek, ugyanazt a kiváló hangzást élvezhetik. A létesítmény egyedi dizánjnnal és külön a mozi számára tervezett plüss óriásfotelekkel biztosítja a maximális kényelmet, amelyhez a jóval átlag feletti, 120 cm-es lábtér is hozzájárul.

A CINEMApink MOM Park mozijának palettáján a legkülönbözőbb műfajú magyar filmek és külföldi szuperprodukciók kapnak majd helyet, és természetesen továbbra is lehetőség lesz arra, hogy egyes közönségkedvenceket akár eredeti nyelven, magyar felirattal tekintsenek meg a látogatók. Jegyek a bevásárlóközpont több pontján található jegypénztárakban kaphatók, illetve online is foglalhatók, helyszíni átvétellel.

További információ: www.mompark.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat