napja 
 

Új társra lelhetünk a bőrápolásban (Szépség - Kozmetika)
Új társra lelhetünk a bőrápolásban

Az okoseszközök és hordozható kütyük jelenében a bőr- és szépségápolási termékek terén is nagy igény mutatkozik az intelligens, otthonunk melegében is megbízhatóan használható fejlesztésekre. A hazai érdeklődők január végétől egy olyan kettős hatású bőrápolási rendszert vehetnek igénybe, amelynek napi mindössze kétszer kétperces használatát, valamint klinikailag tesztelt, jótékony bőrtisztító és bőrsimító hatásait akár zuhanyzás közben is élvezhetik.

A hidegre fordult időben, a szürkébb téli napok során különösen fontos, hogy kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat a bőrünkben, és mindez lehetőleg az arcunkon is tükröződjön. A ragyogás, a puhaság szakszerű fenntartásáért és ápolásáért azonban nem mindig van kedvünk napokra előre kezelési időpontokat foglalni, majd „felöltözni”, a meleg kuckónkból kimozdulni és szamárfüles magazinokat lapozgatva, hosszabb ideig várakozni. Erre a dilemmára nyújthat könnyed és kényelmes alternatívát, ha egy speciális készülékkel a saját otthonunkban, önmagunk válhatunk mindentudó kozmetikusunkká, hisz ki más ismerhetné a bőrünket olyan közelről, olyan behatóan és olyan régóta, mint mi? Nap mint nap benne élünk és most tudományos segédlettel mi gondoskodhatunk arról, hogy valóban a lehető legjobb bőrben lehessünk.

A Nu Skin vállalat legújabb felhasználóbarát fejlesztése a legújabb, kettős hatású bőrápolási rendszere, az ageLOC LumiSpa. A vízálló, kézben tartható bőrápolási rendszer, ami új megvilágításba helyezi az otthoni bőr- és szépségápolást: a Nu Skin tudósai által kifejlesztett és bőrgyógyászok által tesztelt ageLOC LumiSpa rendszert a bőr szerkezeti fehérje-termeléssel kapcsolatos ageLOC génexpressziós technológia inspirálta.  

 Szőke Balázs, a Nu Skin kelet-európai termékspecialistája a sajtóeseményen elmondta: „Korunk elfoglalt, rohanó életet élő embere olyan bőrápolási termékeket keres, amelyek többféle jótékony hatással rendelkeznek, miközben a használatuk a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb, és lehetőleg hamar látható és érzékelhető eredményt nyújtanak. Az ageLOC LumiSpa a szabadalmazott technológiát tudományos háttéren alapuló arctisztítókkal ötvözi, hogy a bőrt megtisztítsa, hámlassza és egyéb jótékony hatásokkal kényeztesse. A Nu Skin az ageLOC LumiSpa kifejlesztése során is számtalan klinikai tanulmányt végzett, beleértve egy nyolchetes felmérést, amelyben a bőrápolási rendszert használó résztvevők azt tapasztalták, hogy bőrük a kezelésnek köszönhetően nemcsak simább és puhább tapintásúvá vált, de javult a textúrája, világosabb és ragyogóbb is lett.”

 Az ageLOC LumiSpa saját töltőállvánnyal, illetve egy normál és egy durvább szilikon kezelőfejjel rendelkezik. A kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus, míg tisztításuk általában egyszerűbb a piacon gyakrabban fellelhető kefés kezelőfejeknél. A szilikon kezelőfej továbbá optimális frekvencián mozog ahhoz, hogy alapos tisztító és bőrsimító hatást fejtsen ki az egészséges és friss megjelenésért. A készülék a szabadalmazott ellentétes irányú mozgás és a pórusösszehúzó hatás révén megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, mialatt számos jótékony hatást (apróbb pórusméret, sima bőrfelület, puha, alaposan megtisztított, ragyogó bőr, világosabb bőrtónus és friss megjelenés, elhalt hámsejtek eltávolítása), amelyek a rendszeres, napi kétszer kétperces használat mellett tovább fokozódhatnak.

 Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítók továbbá optimalizálják a LumiSpa szilikon kezelőfejének mozgását azáltal, hogy légpárnahatást gyakorolva „kipárnázzák” a bőrt, elősegítve a precíz tisztítást és simítást, megkönnyítve a bőrrel való érintkezést is. A készítmények – amelyek száraz, normál/vegyes, valamint zsíros arcbőrre lettek kifejlesztve – a Nu Skin szabadalmazott ageLOC összetevő-keverékét tartalmazzák, amely ragyogóbb, fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű bőrt eredményez.

A készülék ára tartozékokkal, töltővel és egy arctisztító géllel 68 000 Ft. További információ a Magyarországon január 25-étől kapható ageLOC LumiSpáról a https://www.nuskin.com/hu_HU/home.html oldalon található.

(Fotó: Nu Skin/Búza Virág)


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat