napja 
 

Oktoberfest Budapest - Szombathely (Programajánlók - Lakoma)
Október 5-8. Kincsem Park
Oktoberfest Budapest - Szombathely

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre. Így Magyarországon már ötödik alkalommal élhetjük át az igazi bajor élményt a Paulaner Oktoberfest Nagysátorban. Idén változik a helyszín, a Kincsem parkba költözik át, ahol jóval nagyobb hely áll a látogatók rendelkezésére.Sőt idén Budapest mellett  a sörünnepet első alkalommal Szombathelyen, a Történelmi Témaparkban  is megrendezik, október 13-15 között.

A három sörsátorban 4 napon át több mint 50 fellépő szórakoztatja majd a közönséget. A  sramlizene és a sváb hagyományőrző zenekarok mellett a könnyűzene olyan sztárjai is koncertet adnak, mint a Neoton Família, a Beatrice, a Ladánybene 27, vagy a Saragossa Band. Ezen kívül bajor gasztroudvar, kézműves sörudvar, vurstli - azaz a klasszikus vidámpark - is várja a látogatókat.

Szombathelyen 2000 m2-es eredeti, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, hazánk legnagyobb együtteseivel, pénteken  Republic koncerttel, szombaton az ország legnépszerűbb retro sztárjaival, vasárnap a Wellhelloval, és minden nap hangulatidéző sramli zenével készülnek a szervezők.

A vendégek mindkét fesztiválon különleges bajor ételspecialitásokat kóstolhatnak: olyan klasszikusokat, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke krumplisalátával vagy káposztasalátával, sült csülök, bajor kolbászkák és a kihagyhatatlan bajor perec, a Brezn. Az édesszájúaknak pedig szív alakú mézeskaláccsal, császármorzsával és forró rétessel kedveskedünk.

A bajor ételek és a Paulaner mellett, több mint 30 hazai kézműves sörfőzde mintegy 200 fajta söre mutatkozik be, hogy még teljesebb legyen a hangulat.

Azért, hogy Budapesten a megközelítés majdnem olyan zökkenőmentes legyen, mint a Hősök terénél volt, a szervezők buszjáratot biztosítanak a Stadionoktól a rendezvény teljes ideje alatt, 10 percenként. Az elővételes jegyvásárlónak ez a busz ingyenes , azok a vendégek , akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni  300 Ft-ért  vehetik igénybe.

A napijegyek 1990 Ftért kaphatók, melyek 1 Paulaner söröskorsót is magukban foglalnak a készlet erejéig (összesen 10 000 darabot), tehát érdemes minél előbb, online biztosítani a belépőt http://oktoberfestbudapest.hu. A 4 napos bérlet ára 2990 Ft .

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat